Selätin® Plus 48 cm + Treeniohje (Punainen) 1 kpl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 79,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Selätin auttaa tehostamaan selkärangan luonnollista liikkumista. Selätin auttaa korjaamaan ryhtiä, vahvistaa selkä- ja vatsalihaksia, parantaa tasapainoa ja koordinaatiota. Selätin® on tehokas väline myös painonhallintaan. Vuoden 2013 Liikuntatuote yleisöäänestyksen voittaja!
Selätin ja ergonomiset käsipainot on Vuoden 2013 Liikuntatuote yleisöäänestyksen voittaja! Selätin auttaa tehostamaan selkärangan luonnollista liikkumista. Selätin auttaa korjaamaan ryhtiä, vahvistaa selkä- ja vatsalihaksia, parantaa tasapainoa ja koordinaatiota. Selätin® on tehokas väline myös painonhallintaan. Treeniohje Selätin treeniohjeista löytyy 19 erilaista harjoitusta yhdelle Selättimelle.
Suuri halkaisija 48 cm, laadukkaat teräslaakerit 40 kpl ,max käyttäjäpaino 180 kg. Selätin on ohjeiden mukaan helppo ja turvallinen käyttää. Käyttöohje: - Selätin kestää 180 kg painoisen henkilön. - Käytä pehmeäpohjaisin jalkinein - Pyyhi selätin tarvittaessa kostealla pyyhkeellä Huomioitavaa: Selätintä ei ole tarkoitettu lasten leikkivälineeksi. Valmistettu korkealaatuisesta polypropeeni muovista. Sen sisällä 40 teräslaakeria kiertää kahdella kehäkiskolla. Selättimen halkaisija on 48 cm. Huom. Älä avaa Selätintä!
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.