ALE 31 %
  • SELF B-Plus Monivitamiini & Sinkki

SELF B-Plus Monivitamiini & Sinkki 100 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 10,95 € 15,90 €
Määrä: kpl
Stressi ja intensiivinen harjoittelu "tuhoaa" b-vitamiinit elimistöstä. Tämä tuotekokonaisuus takaa riittävän b-vitamiinitason etenkin jos treenaat kovaa ja noudatat tiukkaa ruokavaliota. Sisältää kaikki 8 välttämätöntä B vitamiinia jokapäiväiseen käyttöön.
Jokapäiväiseen käyttöön. Stressi ja intensiivinen harjoittelu "tuhoaa" b-vitamiinit elimistöstä. Tämä tuotekokonaisuus takaa riittävän b-vitamiinitason etenkin jos treenaat kovaa ja noudatat tiukkaa ruokavaliota. » Sisältää kaikki 8 välttämätöntä B-vitamiinia jokapäiväiseen käyttöön » Terveelliseen aktiiviseen elämään » Sisältää myös sinkkiä ja C vitamiinia B-vitamiineilla on erilaisia tehtäviä elimistössä. Ne ovat vesiliukoisia, mikä tarkoittaa sitä että ne eivät varastoidu elimistöön. Hiuksien, ihon, lihaksien kunto ja energiantuotanto riippuvat näistä vitamiineista.
SELFin B Plus Complex on monipuolinen B-vitamiinivalmiste, joka sisältää myös C-vitamiinia ja sinkkiä. Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää: C-vitamiini 500 mg B1-vitamiini 25 mg B2-vitamiini 25 mg B3-vitamiini 36 mg B5-vitamiini 18 mg B6-vitamiini 9,5 mg Foolihappo 400 mcg B12-vitamiini 33 mcg Biotiini 450 mcg Sinkki 12,5 mg (glukonaattina)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.