Sniffer Junior & Baby haihtuva geeli + voidepuikko 1 tuotepkt

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 16,89 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nopeasti vaikuttava hengitysteiden avaaja helpottaa tukkoista oloa. Pitkäkestoinen ja helpottava vaikutus hengittämiseen, joka sopii erityisesti yli 3 kuukauden ikäisille lapsille ja herkkäihoisille.
Erityisesti yli 3 kuukauden ikäisille lapsille ja herkkäihoisille suunniteltu miedon tuoksuinen hengityksen helpottaja. Pakkaus sisältää vartalolle levitettävää haihtuvaa geeliä 30 g sekä nenän alle levitettävää voidetta 4 g. • Vaikuttaa nopeasti • Pitkäkestoinen ja helpottava vaikutus hengittämiseen • Helpottaa tukkoista oloa • Tuote sopii myös herkkäihoisille
Tuote on tarkoitettu yli 3 kuukauden ikäisille vauvoille ja lapsille. Tuotepaketti sisältää: - Haihtuvan geelin (30 g) - Voidepuikko (4 g) Käyttöohje: Hiero geeliä lapsen rinnalle ja selkään n. 5 - 10 ml kerralla. Geeliä levitetään lapsen rinnalle ja selkään. Levitä puikossa olevaa voidetta nenänalusiholle hellävaraisesti ja ohuelti. Huomioitavaa: Tuote vain ulkoiseen käyttöön. Geeliä tai voidetta ei tule levittää limakalvoille tai rikkoontuneelle iholle. Ainesosat: Geeli: Aqua, Hydromoist (parabens), Sodium Polyacrylate, Aroma (eucalyptus, peppermint, lavender, menthol, camphor, pine, rosemary), Germall plus. Voide: Aroma (eucalyptus, peppermint), Waxola 329.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.