ALE 50 %
Uusi
  • Soria Natural voikukka uute p.e. PVM. 12/2020

Soria Natural voikukka uute p.e. PVM. 12/2020 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 6,95 € 13,90 €
Määrä: kpl

Soria Natural Voikukka uute

Soria Natural-uutteet edustavat parempaa ja tehokkaampaa fytoterapiaa. Jos uutteen ominaisuudet mahdollistavat, lopullisessa uutteessa alkoholi on korvattu kasviperäisellä glyseriinillä. Glyseriiniä ei kuitenkaan käytetä uuttamiseen.

Suurin osa Soria Natural-uutteista on vakioitu vaikuttavien aineiden mukaan - näin uutteen vaikutus pysyy aina samana.

 

Voikukka on ehkä paras puhdistavista yrteistä, sillä sen vaikutus kohdistuu monipuolisesti maksaan, munuaisiin ja ihoon. Se vahvistaa ja virkistää kehoa. Voikukan lehdet lisäävät virtsaneritystä, mutta sen juuri tehoaa paremmin maksaan. Voikukan maksan toimintaa parantava ja diureettinen vaikutus laihduttaa. Se poistaa turvotusta ja verenpainetta kohottavaa natriumia ja kloridia. Keväiseksi vahvistavaksi ja puhdistavaksi teekuuriksi suositellaan kupillista kahdesti päivässä jopa 4–6 viikkoa. Voikukka sopii erityisesti ruoansulatusvaivoihin, täyteyden tunteeseen, ilmavaivoihin, ummetukseen, maksa- ja sappivaivoihin sekä laihdutukseen. Teenä nautittuna ja kylpyveteen lisättynä se auttaa munuais- ja virtsatievaivoihin, kroonisiin reumaattisiin vaivoihin, kihtiin, ihottumiin, selluliittiin ja epäpuhtaaseen ihoon.

 

Ainesosat

Voikukka (Taraxacum officinale Weber)

 

 

 

 

Maahantuoja/markkinoija

Natura Media

Uute on pakattu lasipulloon. Sisältävät pipetin. Yksi pipetillinen on yksi annos (1ml). Maahantuoja: Natura Media Oy, Raisio Valmistaja: Soria Natural, Espanja.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.