ALE 20 %
Uusi
  • Tri Tolosen Carnosin Forte 400 mg p.e.  PVM 5/2020

Tri Tolosen Carnosin Forte 400 mg p.e. PVM 5/2020 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 25,50 € 31,90 €
Määrä: kpl
Karnosiini on yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista tunnetuista antioksidanteista. Ehkäisee vanhenemismuutoksia, parantaa ihon kimmoisuutta ja puhdistaa elimistöä. Sisältää myös E-vitamiinia ja sinkkiä, nämä lisäävät karnosiinin aktiivisuutta.
Karnosiini on yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista tunnetuista antioksidanteista. Iän myötä lihasten karnosiinipitoisuus hupenee puoleen, mikä heikentää lihaskuntoa ja kestävyyttä. Karnosiinin käyttö ruoan lisänä nostaa lihasten ja sydämen karnosiinipitoisuutta. Karnosiini toimii myös synergisesti muiden antioksidanttien kuten sinkin ja E-vitamiinin kanssa täydentäen niiden suojavaikutusta soluissa. Tuotetta suositellaan varsinkin paljon liikuntaa harrastaville sekä iäkkäämmille henkilöille. Arvostetuissa tiedelehdissä julkaistut tutkimukset ovat osoittaneet, että karnosiini on tehokas universaali antioksidantti ja paljon enemmänkin. Tri Tolosen Carnosin Forte on Vuoden 2004 terveystuote Suomessa.
Annostusohje: 1-2 tablettia päivässä. Käyttö: Karnosiini ei aiheuta mitään ongelmia yhteensopivuudessa lääkityksen kanssa. Tuotetta voivat lapset ja aikuiset käyttää huoletta jatkuvasti, ilman taukoja. Sivuvaikutuksia ei ole. Sisältö: 400 mg karnosiinia, 10 mg E-vitamiinia 4 mg sinkkiä. Ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.