Tri Tolosen E-EPA 500 mg + D-vitamiini 120 kaps. 120 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 27,90 €
Määrä: kpl
Tohtori Tolosen E-EPA on vahva omega-3 tuote, joka sisältää runsaasti EPAa kapselia kohti. E-kirjain ei tarkoita E-vitamiinia, vaan etyyliä. Aidossa E-EPAssa on vähintään 70 % EPAa. Uudistunut E-EPA sisältää nyt myös D-vitamiinia.
E-EPAa on tutkittu paljon tieteellisesti lapsilla ja aikuisilla, ja se on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja täysin turvalliseksi jatkuvassa päivittäisessä käytössä. • Omega-3 on hyväksi sydämelle, verisuonille, nivelille ja hermostolle • Päivittäinen annos EPA:a ja DHA:ta (2 kaps.) edistää sydämen normaalia toimintaa • Kapseli on helppo niellä E-EPA läpäisee hyvin aivoveriesteen ja pääsee aivoihin paremmin kuin tavallisen kalaöljyn EPA. E-EPA 500 mg sisältää runsaasti EPAa kapselia kohti. E-kirjain ei tarkoita E-vitamiinia, vaan etyyliä. Aidossa E-EPAssa on vähintään 70 % EPAa. Väkevöidyt omega-3-valmisteet ovat parhaita kustannustehokkuudeltaan. Tiesitkö, että E-EPA on etyyliesteröity EPA-rasvahappo (omega-3), joka kehitettiin Japanissa 1980-luvulla. Tohtori Tolonen toi sen Suomeen kesällä 2003, jonka jälkeen siitä tuli nopeasti suosittu ravintolisä.
Annostus: 1 - 2 kapselia päivässä. Ainesosat vuorokausiannoksessa (1-2 kaps.): Kalaöljyä 714 - 1428 mg, josta - puhdasta E-EPA 500 - 1000 mg D-vtamiinia 12,5 - 25 µg 5 mikrogrammaa (µg) luonnon D3-vitamiinia Turvallisuus: E-EPA on ravintolisä, eikä se aiheuta sivuvaikutuksia. E-EPAa voidaan turvallisesti käyttää jatkuvasti, ilman taukoja, myös minkä tahansa lääkityksen kera, myös Marevanin kanssa. E-EPA sopii myös lapsille.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.