ALE 30 %
Uusi
  • Tri Tolosen Foli-B Strong p.e. PVM. 4/2019

Tri Tolosen Foli-B Strong p.e. PVM. 4/2019 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,50 € 7,90 €
Määrä: kpl
Tri Tolosen Foli-B Strong on vahva foolihapon, B6- ja B12-vitamiinien yhdistelmätabletti. Suomessa B6- ja B12-vitamiinien piilevä vajaus on yleistä, etenkin miehillä, jotka eivät syö paljon kasviksia. Sopii käytettäväksi erityisesti myös raskautta suunnitteleville ja odottaville naisille.
Suomessa B6- ja B12-vitamiinien piilevä vajaus on yleistä, etenkin miehillä, jotka eivät syö paljon kasviksia. Foli-B Strongia suositellaan käytettäväksi erityisesti myös raskautta suunnitteleville ja odottaville naisille. Foli-B Strong auttaa: - Suojaamaan maksaa - Varjelemaan muistia - Korjaamaan piilevän foolihapon ja B6- ja B12-vitamiinien puutteen Homokysteiini on osoittautunut yhtä vaaralliseksi riskitekijäksi kuin tupakointi ja kolesteroli. Se vaikuttaa verisuonissa kuten kolesteroli: se kovettaa ja ahtauttaa valtimoita, mikä vaikeuttaa ja estää veren virtausta. Kun sydämen sepelvaltimot ahtautuvat, kärsii sydänlihas hapen puutteesta.
Laktoositon, glukoositon, gluteeniton. Annostus: 1 tabletti päivässä. Suositellaan otettavaksi aamiaisen yhteydessä tai heti sen jälkeen. Päiväannos 1 tabletti sisältää: Foolihappoa 800 µg B6-vitamiinia 10 mg B12-vitamiinia 3 µg Ainesosat / tabletti: Foolihappoa 800 µg B6-vitamiini 10 mg B12-vitamiini 3 µg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.