Tri Tolosen Lepicol 180 g.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 10,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Lepicol tekee hyvää vatsalle. Lepicol normalisoi nopeasti suolen toimintaa, edistää suolen normaalia toimintaa ja ylläpitää luonnollista vastustuskykyä.
Lepicol tekee hyvää vatsalle. Lepicol normalisoi nopeasti suolen toimintaa, edistää suolen normaalia toimintaa ja ylläpitää luonnollista vastustuskykyä. Lepicol sisältää kolmea suolistossa vaikuttavaa ainesosaa: psyllium-siementen kuorta, inuliinia ja maitohappobakteereita. Valmiste lisää ravintokuitujen saantia ja parantaa suoliston bakteerikantaa ja pitää yllä luonnollista suolentoimintaa.Lepicolin ainesosat eivät imeydy vereen, vaan ne kaikki toimivat ainoastaan suolistossa. Alussa jotkin Lepicolin käyttäjät voivat kokea lisääntynyttä kaasunmuodostusta suolessa. Lepicolia olisi hyvä ottaa myös antibioottikuurin aikana ja sen jälkeen. Lepicol on kuivaa jauhetta, joka sekoitetaan veteen, jogurttiin, mehuun tai muuhun nesteeseen. Lepicolin kolmella ainesosalla on suolessa synerginen, toisiaan tehostava yhteisvaikutus. Jauheessa on miellyttävä neutraali maku ja tuoksu.
Sokeriton (glukoosia), gluteeniton, laktoositon, fytaatiton. Käyttöohje: Pidä antibioottien ja Lepicolin oton välillä 3 tunnin tauko. Suosittelemme, ettei Lepicolia otettaisi puolta tuntia (30 min) lähempänä lääkkeiden ottamista. Sopii niin säännölliseen, kuuriluontoiseen kuin matkakäyttöönkin. Tuotteella ei ole sivuvaikutuksia. Annostus: Annostelllaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Suosittelemme aloittamaan 2 kukkuraisella teelusikallisella 2 kertaa päivässä. Säilytys: Avattuna jääkaapissa. Vuorokausiannos 10-20g (4 teelusikallista) sisältää: Psyllium-kuorijauhetta 6,9-13,8g Inuliinia 3-6g Maitohappobakteereita 0,1-0,2g (1,2-2,4 miljardia bakteeria)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.