Ale!

Bioteekin Teho Antisalt® (Verenpaineen hallintaan) 160 tabl.

5,90 

Varasto loppu

Antisaltin sisältämä kalium edistää verenpaineen pysymistä normaalina. Samalla se vaikuttaa elimistön neste- ja suolatasapainon säätelyyn. Turvotus on yksi yleisimpiä liiallisen suolan käytön haittoja.

 

P.e. PVM. 2.8.2025.

Kuvaus

Teho Antisalt

Ylläpitää normaalia verenpainetta

Teho Antisalt sisältää kaliumia orgaanisessa, hyvin imeytyvässä muodossa. Se sisältää myös magnesiumia, ja kaliumin ja magnesiumin suhde on sama kuin terveessä solussa. Siksi elimistö pystyy helposti hyödyntämään nämä mineraalit. Antisalt sopii päivittäiseen käyttöön, ja sen sisältämä kalium auttaa ylläpitämään nestetasapainoa ja normaalia verenpainetta.

Lievästi kohonneen verenpaineen hoitoon suositellaan ensisijaisesti elämäntapamuutoksia. Ravinnon suolan määrää tulee alentaa, tarkistaa rasvan laatu ja lisätä kasvisten ja kuidun käyttöä. Lisäksi kohtuullinen liikunta, painonhallinta, tupakoimattomuus ja alkoholin liikakäytön rajoitus ovat suositeltavia. Näiden elämäntapatekijöiden lisäksi kaliumin lisäsaanti auttaa ylläpitämään normaalia verenpainetta. Kalium vaikuttaa verenpaineen säätelyyn usealla tasolla: se laajentaa verisuonia ja vaimentaa stressitilan aiheuttamaa hermoston aktivoitumista. Lisäksi se vaikuttaa elimistön neste- ja suolatasapainon säätelyyn ja lisää natriumin (suolan) poistumista kehosta virtsan mukana. Siten kalium toimii myös nestettä keräävän suolan vastavaikuttajana.

Annostus:
2–3 tablettia ennen ateriaa 1–2 kertaa päivässä. Niellään kokonaisina runsaan veden kera.
Sopivuuserikoisruokavalioihin:
Gluteeniton, maidoton, laktoositon, liivatteeton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä
ainesosia.
Käyttörajoitukset:
Ei henkilöille, joilla on munuaisten vajaatoiminta. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Pakkauskoot:
160 tablettia
Muovipurkissa
2 tabl.
Kalium 300 mg (15 %*)
Magnesium 17 mg (5 %*)

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Trikaliumsitraatti
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa)
Magnesiumsulfaatti
Maissitärkkelys
Paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi)
Happamuudensäätöaineet (sitruuna- ja askorbiinihappo)