Bio-Qinon Q10 Gold 100 mg, Kampanjapakkaus 180 kaps.

97,00 

3 varastossa

Kampanjapakkauksessa 150 + 30 kapselia! Bio-Qinon Gold sisältää luonnollista ubikinonia (koentsyymi Q10) ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Kuvaus

Kampanjapakkaus sisältää 150 + 30 kapselia kaupan päälle!

Bio-Qinon Gold sisältää luonnollista ubikinonia (koentsyymi Q10) ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Q10 muuntaa ravinnon energian kemialliseksi energiaksi ja varastoi sen ATP-nimiseen molekyyliin. Silloin kun solut tarvitsevat energiaa (lihastyö, muu energian käyttö) vaativiin toimintoihin, energia otetaan ATP:sta.

Katso myös muut Pharma Nordin tuotteet tästä.

Tiesitkö, että Pharma Nord -tuottteilla on GMP-sertifikaatti. GMP-sertifikaatti (Good Manufacturing Practice) takaa tuotteen valmistamisen tarkasti määriteltyjen valmistusmenetelmien mukaisesti. Tuote valmistetaan erityisessä puhdastilassa, jossa sijaitsevat kaikki valmistuksessa tarvittavat laitteet ja muut tuotteen valmistukseen tarvittavat toiminnot.

Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

Annostus:
1 – 3 kapselia päivässä.

Vuorokausiannos (1-3 kaps.) sisältää:
Ubikinonia (koentsyymi Q10) 100 – 300 mg
C-vitamiinia 25 – 75 mg (31-94 %*)
*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat:
Palmuöljy, kapselin kuori (liivate), ubikinoni, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), väri, L-askorbiinihappo, sakeuttamisaine (piioksidi), väri.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.