Ale!

Bioteekin Omnivegan Sinkki 20 mg, 120 tabl. (P.e. Pvm. 31.8.2024)

5,50 

9 varastossa

Sinkki on tärkeää etenkin vastustuskyvylle, hormonitoiminnalle ja iholle. OmniVegan Sinkki on vahva sinkkivalmiste, jossa sinkki on kolmessa eri orgaanisessa muodossa: pidolaattina, sitraattina ja glysinaattina.

 

 

Tuotetunnus (SKU): 100934-1-1-1-1 Osastot: , , ,

Kuvaus

SUUNNITELTU VEGAANIRUOKAVALION TUEKSI

Sinkkiä on runsaasti mm. täysjyväviljassa, palkokasveissa ja siemenissä. Näissä on usein mukana myös runsaasti kuitua ja fytaatteja, jotka heikentävät sinkin imeytyvyyttä. Siksi sinkkilisän käyttö voi olla perusteltua vegaaniruokavaliossa. Sinkin imeytymistä tai erittymistä häiritsee myös imeytymishäiriöt (esim. suolistotulehdus) tai runsas sinkin eritys (alkoholi, hikoilu, diabetes). Sinkki on tärkeää etenkin vastustuskyvylle, hormonitoiminnalle ja iholle. OmniVegan Sinkki on vahva sinkkivalmiste, jossa sinkki on kolmessa eri orgaanisessa muodossa: pidolaattina, sitraattina ja glysinaattina. Yksi tabletti sisältää 20 mg sinkkiä. Vegaaninen, The Vegan Societyn hyväksymä valmiste.
Annostus:
1 tabletti päivässä
Sopivuus erityisruokavalioihin:
Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Gluteeniton, laktoositon.
Käyttörajoitukset
Tetrasykliinien ja sinkin nauttimisen välillä tulee olla 2-3 tuntia. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Pakkauskoko:
120 tablettia
1 tabl.
Sinkki 20 mg (200 %*)

*osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Aineosat:

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa)
Sinkkipidolaatti
Sinkkisitraatti
Sinkkibisglysinaatti
Paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat)
Stabilointiaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli)