Ale!

Candida Forte, 60 tabl.

13,95 

Varasto loppu

Candida Forte on asiantuntijoiden kehittämä valmiste hiivan häätöön sekä tukemaan hyödyllisten suolistobakteerien kasvua. Kärsitkö jatkuvasta voimattomuudesta, päänahan kutinasta, ummetuksesta tai vatsan turvotuksesta? Kun hiivan liikakasvu etenee myös epämääräiset lihas- ja nivelkivut ovat yleisiä, kuten myös ärtyneisyys, alakuloisuus tai allergiaoireet.

Kuvaus

Candida Forte on monipuolinen kehon tehopuhdistaja. Kärsitkö jatkuvasta voimattomuudesta, päänahan kutinasta, ummetuksesta tai vatsan turvotuksesta? Kun hiivan liikakasvu etenee myös epämääräiset lihas- ja nivelkivut ovat yleisiä, kuten myös ärtyneisyys, alakuloisuus tai allergiaoireet.

Hiivan liikakasvun oireita voivat olla
– Jatkuva voimattomuus
– Päänahan kutina
– Mahan turvotus
– Kielisammas
– Ripulointi
– Ummetus
– Ilmavaivat

Kun suolistossa olevien terveysvaikutteisten mikrobien ja hiivojen välinen luonnollinen tasapaino järkkyy, alkavat hiivaongelmat kehittyä. Kun hiivat ovat vallanneet suoliston, ne etsiytyvät uusia kanavia myöten myös muualle elimistöön. Candida Forte tukee hyödyllisten suolistobakteerien kasvua, jolloin ikäviltä oireilta voi välttyä.

Candida Fortella on Suomen Avainlippu -alkuperäismerkintä. Avainlippu-alkuperämerkki kertoo, että tuote on suomalainen.

Greipinsiemenuute-inuliini-maa-artisokka-voikukanjuuri-psylliumkuituvalmiste.

Sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön.

Annostus:
1 tabletti 2 kertaa päivässä.

Huomioitavaa:
Ei suositella käytettäväksi raskaus- tai imetysaikana.

Vuorokausiannos sisältää:
Greipinsiemenuutetta 160mg (vastaa 3200mg greipinsiementä)
Inuliinia 140mg
Maa-artisokkajauhetta 100mg
Voikukanjuurijauhetta 100mg
Psylliumia 60mg

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Saatat myös pitää...

  • Ale!

    Lacto Seven Chew, 50 tabl. +10 tabl.

    11,90  LACTO SEVEN CHEW -purutabletissa on seitsemän erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa (mm. Lactobacillus– ja Bifidobacterium-kantoja)...Lue Lisää
  • Ale!

    Probimax 8, 60 kaps. (Hankintatukku)

    9,99  Probimax 8 -kapselit sisältävät kahdeksaa laktoositonta enteropäällystettyä maitohappobakteerikantaa. Enteropäällystetty tarkoittaa, että maitohappobakteerit on suojattu...Lisää ostoskoriin