Composor 03 yhdistelmäuute Boldo Complex, 50 ml

14,90 

Varasto loppu

Composor-yhdistelmäuute on kasviuutteiden ja eteeristen öljyjen yhdistelmä. Sisältää latva-artisokkauutetta, peltoemäkkiuutetta, boldopuu-uutetta, roomalaista kamomillauutetta, koiruohouute ja rosmariiniöljyä.

Kuvaus

Composor-yhdistelmäuute on kasviuutteiden ja eteeristen öljyjen yhdistelmä. Niiden pohjana käytetään kasviperäistä glyseriiniä, jonka vuoksi tuote on alkoholiton.
Sisältää latva-artisokkauutetta, peltoemäkkiuutetta, boldopuu-uutetta, roomalaista kamomillauutetta, koiruohouute ja rosmariiniöljyä.

Jokaisen Composorin koostumus perustuu huolelliseen tutkimukseen, jossa käytettävien kasvilajien ominaisuudet, niiden keskinäinen synerginen vaikutus ja käytössä havaitut terapeuttiset vaikutukset sekä käyttäjien kokemukset on tarkkaan otettu huomioon.

Tuotteiden vaikuttavien aineosien pitoisuudet on vakioitu, näin voidaan varmistaa tuotteen vaikutuksen pysyminen jatkuvasti samanlaisena.

Tiesitkö, että Composor-tuotteiden kasvit tuotetaan luontaisesti puhtailla tuotantoalueilla, joissa ei käytetä eppäorgaanisia lannoitteita eikä kasvinsuojeluaineita.

Pipettipullo. Ravistettava ennen käyttöä.

Annostus:
Aikuiset: On suositeltavaa ottaa E.D.S* annos eli 1 ml (n. 25 tippaa) 3 kertaa päivässä, joko sellaisenaan tai pienen vesimäärän kanssa.
Lapset: Yli 5-vuotiaille puolet aikuisten annoksesta.
*Vaikuttava päiväannos (E.D.S) ilmaisee aktiiviaineiden suositeltavan keskimääräisen vuorokausiannoksen tehokkaan vaikutuksen saamiseksi.

Koostumus:
Latva-artisokkauute, peltoemäkkiuute, boldopuu-uute, roomalainen kamomillauute, koiruohouute, rosmariiniöljy.

Vakioidut ainesosat:
Flavonoidit 5,0 mg/ml
Kynariini 0,8 mg/ml
Fumariini 0,15 mg/ml
Boldiini 0,15 mg/ml