Kama Sutra Voide, 110 g (Vitabalans)

9,90 

Varasto loppu

Erittäin korkealaatuinen, vesiliukoinen intiimialueen hoitovoide. Ihanteellinen myös liukastusvoiteena limakalvojen kuivumisesta johtuvissa yhdyntävaikeuksissa. Kama Sutra-liukastusvoide on helppo ja turvallinen ratkaisu.

Tuotetunnus (SKU): 100066 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kama Sutra-voide on erittäin korkealaatuinen, vesiliukoinen intiimialueen hoitovoide.
Lanoliini ja allantoiini kosteuttavat, rauhoittavat ja hoitavat emättimen kuivia limakalvoja. Ihanteellinen myös liukastusvoiteena limakalvojen kuivumisesta johtuvissa yhdyntävaikeuksissa.

Emättimen limakalvojen kuivuminen on tavallista vaihdevuosi-iästä lähtien, jolloin naisen luontainen estrogeenieritys vähenee.

Limakalvojen kuivuminen voi olla myös tilapäistä, jota aiheuttavat mm. raskaus ja imetys, lääkekuurit, leikkaushoidon jälkitila, hormonitasapainon häiriö, e-pillerit, stressi ja väsymys.
Limakalvojen kuivumisesta on usein haittaa seksielämälle, koska yhdyntä saattaa aiheuttaa nautinnon sijasta kipua. Tilanteesta ei kuitenkaan tarvitse kärsiä, sillä Kama Sutra-liukastusvoide on yksinkertainen ja turvallinen ratkaisu.

Vaikuttavat aineet:
Lanoliini ja allantoiini

Pakkasukoko: 110g pullo

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.