Ale!

Lacto Lady, 60 tabl. (Vitabalans) (P.e. PVM. 30.9.2024)

12,95 

3 varastossa

Ravintolisä. Karpalo-maitohappobakteeritabletti. Nauti vaivattomasti karpalon flavonoidit ja maitohappobakteerit samassa tabletissa. Lacto Ladyssa on markkinoiden vahvin flavonoidiyhdistelmä (PAC 18 g/tabl.).

 

Kuvaus

Ravintolisä. Karpalo-maitohappobakteeritabletti.

Karpalo on tunnettu erityisistä flavonoideistaan, antosyaaneista ja proantosyanidiineista (PAC). Flavonoidit antavat marjoille niiden tyypilliset värit, kuten karpalolle punaisen värin. LACTO LADY on yhdistelmävalmiste, joka sisältää karpalouutetta ja neljää erilaista kantaa Lactobacillus ja Bifidobacterium -maitohappobakteerikantaa. Valmisteen karpalouute on Amerikan isokarpalouutetta (Vaccinium macrocarpon), joka sisältää vakioidun määrän virtsaan erittyviä ja vaikuttavia proantosyanidiineja. Karpalo on hapan marja ja sen käyttö alentaa myös virtsan happamuutta.

Maitohappobakteerit ovat päällystettyjä, jolloin ne kestävät mahan happamuutta ja selviävät elävinä suolistoon. Valmisteeseen valitut maitohappobakteerikannat ovat tyypillisiä emättimen ja virtsateiden limakalvoilla. Vaginan ja virtsateiden limakalvoille maitohappobakteerit päätyvät peräaukon kautta ja toimivat samalla tavalla kuin suolistossakin.

KÄYTTÖ

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa.

ANNOSTUS

1 tabletti 2 kertaa päivässä niellään veden kanssa. Sopii raskauden ja imetyksen aikana.

Karpalotuotteet saattavat muuttaa veren hyytymistä estävien lääkkeiden tehoa.

KOOSTUMUS

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää:

1×109 (miljardia) cfu elävää maitohappobakteeria*
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacilus rhamnosus
Bifidobacterium longum
800 mg karpalouutetta, josta
36 mg proantosyanidiineja

*valmistushetkellä

Ainesosat
Karpalouute (Vaccinium macrocarpon), täyteaineet (selluloosa, dikalsiumfosfaatti), maitohappobakteerivalmiste (maltodekstriini), kiinteyttämisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Ingredienser
Tranbärsextrakt (Vaccinium macrocarpon), fyllnadsmedel (cellulosa, dikalciumfosfat), mjölksyrebakteriepreparat (maltodextrin), förtjokningsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

PAKKAUSKOOT

30 ja 60 tablettia.

Valmistettu Suomessa