Leader Vahva Punariisi Q10

9,99 

25 varastossa

Kohonneita kolesteroliarvoja pidetään huonojen elintapojen ohella yhtenä sydänverisuonisairauden riskitekijänä. Vahvassa Punariisissä on myös lihaksiin ja sydän-verisuoniterveyteen edullisesti vaikuttavia muita aineita.

Kuvaus

Vahva Punariisi Q10 vaikuttaa positiivisesti veren rasva-arvoihin ja terveyteen! Kohonneita kolesteroliarvoja pidetään huonojen elintapojen ohella yhtenä sydänverisuonisairauden riskitekijänä.

Vahvassa Punariisissä on myös lihaksiin ja sydän-verisuoniterveyteen edullisesti vaikuttavia muita aineita, kuten koentsyymi Q10 eli ubikinonia, sekä B-ryhmän vitamiineja. Q10 on voimakas antioksidatti ja lihasenergian tuottaja. Koska ikääntyminen ja statiinilääkitys alentavat kudosten ubikinonipitoisuutta, on sen samanaikainen läsnäolo punariisivalmisteessa tärkeää.

Foolihappo (B9) on elimistössä verisuonten kalkkeutumista ja sydänverisuonitauteja lisäävän homokysteiinin vastavaikuttaja ja toimii kiinteässä yhteistyössä B12-vitamiinin kanssa. Homokysteiini aiheuttaa ei toivottuja muutoksia verisuonten sisäpintaan vaikeuttaen verenvirtausta. Foolihappo puolestaan parantaa sitä.

Katso muut Via Naturalen tuotteet tästä » —– Punariisi Q10 – B6 & B12 – Foolihappovalmiste. Ravintolisä. Huomioitavaa: Valmisteen käytössä ei ole todettu haitallisia sivuvaikutuksia. Greippimehun tiedetään kuitenkin voimistavan statiinien vaikutusta, joten sitä ei tule juoda punariisivalmistettakaan käytettäessä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Ei samanaikaisesti lääkärin määräämän kolesterolilääkityksen kanssa, ei maksasairauden aikana. Suositeltu vuorokausiannostus:

2 tablettia sisältää:

Punariisiä 1000 mg Q10 eli ubikinonia 22 mg B12-vitamiinia 4,0 mikrog

B6-vitamiinia 4,0 mg

Foolihappoa 800 mikrog

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.