Nisim Hoitoaine (rasvaton) Matkapullo, 60 ml

7,29 

Varasto loppu

Nisim hoitoaine parantaa hauraiden tai ohenevien hiusten ulkonäköä ja antaa uutta ryhtiä. Öljytön hoitoaine ei sisällä rasvoja tai muita ainesosia, jotka saattaisivat estää hiusten toimintaa.

Kuvaus

Nisim rasvaton hoitoaine parantaa hauraiden tai ohenevien hiusten ulkonäköä ja antaa uutta ryhtiä. Tämä erityisesti öljyttömäksi valmistettu hoitoaine ei sisällä rasvoja tai muita ainesosia, jotka saattaisivat estää hiusten toimintaa.

– Parantaa hauraiden tai ohenevien hiusten ulkonäköä ja antaa uutta ryhtiä.
– Tehokas anti-DHT® -apu hiustenlähtöön ja hiusten kunnon kohentamiseen
– Kiihdyttää myös hiusten kasvunopeutta
– Sopii erinomaisesti sekä naisille että miehille
– Nisim anti-DHT -tuotteet edustavat uusinta ajattelua hiustenlähdön hoidossa
– anti-DHT tarkoittaa DHT:n estämiseen pyrkivää vaikutusta
– Kliinisesti tutkittu teho, Nisim-tuotteilla yli 20 vuoden kehitystyö

Mitä DHT on? Mitä anti-DHT tarkoittaa?
DHT, eli dihydrotestosteroni on luonnollisen miessukuhormonin, testosteronin sivutuote. DHT:ta on usein juuri runsaasti päänahassa. DHT:ta on sekä miehen että naisen elimistössä, naisilla luonnollisesti vähemmän. DHT aiheuttaa jopa 95% hiustenlähdöistä.

Tiesitkö, että Nisim Shampoon ja Hoitouutteen vaikutus perustuu luonnon yrtteihin, joiden on kliinisesti todistettu hidastavan tai estävän DHT:n muodostumista ja vähentävän sen määrää päänahassa säännöllisellä käytöllä.

Käyttöohje:

Nisim Shampoo pesun jälkeen levitä hoitoainetta ja hiero se huolellisesti hiuksiin. Anna vaikuttaa vähintään yhden minuutin ajan tai kauemmin. Huuhdo huolellisesti pois ja kuivaa pyyhkeellä. Paras tulos saadaan käyttämällä pyyhekuiviin hiuksiin vielä Nisim-päänahan hoitouutetta.

Tuote säilyttää olemassa olevien hiusten määrää ja hidastaa hiustenlähtöä. Öljytön hoitoaine ei sisällä rasvoja.

Vaikuttavat aineet:
Korean ginseng
Kastanja
Arnikki
Muratti
Täpläkurjenpolvi
Sahapalmu-uute
Rosmariini
Hiusten kasvua kiihdytetään myös rikkipitoisilla aminohapoilla eli valkuaisaineilla, jotka ovat keskeisessä asemassa hiustenkasvussa. Näitä ovat kystiini, kysteiini ja metioniini.

Saatat myös pitää...

  • Ale!

    Biotin Strong Hair & Nail, Kampanjapakkaus 90 tabl. (Vitabalans)

    11,50  Vahva biotiini Biotin Strong, 50 % enemmän tuotetta - yhteensä 90 tablettia! Ravinteita hiuksille,...Lisää ostoskoriin