Pitkävaikutteinen C-vita 500 mg, 200 tabl. (Vitabalans)

19,95 

1 varastossa

Pitkävaikutteinen ja vahva C-vitamiini. Kun tabletin ottaa aamulla, siitä vapautuu tasaisesti vitamiinia elimistön käyttöön koko päivän ajaksi. Riitoisa tuotepakkaus, yksi päivässä riittää.

Tuotetunnus (SKU): 100879 Osastot: , ,

Kuvaus

Pitkävaikutteinen ja vahva C-vitamiini. Kun tabletin ottaa aamulla, siitä vapautuu tasaisesti vitamiinia elimistön käyttöön koko päivän ajaksi. Yksi päivässä riittää.

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka tuhoutuu helposti ruuanvalmistuksessa kuumennuksen ja hapen vaikutuksesta. Ravinnosta parhaiten C-vitamiinia saa tuoreista hedelmistä, marjoista ja kasviksista. C-vitamiinia on hyvä saada päivittäin, sillä se ei varastoidu elimistöön suurina määrinä.

C-vitamiini on elimistölle välttämätön antioksidantti ja se osallistuu luuston, ihon ja hampaiden tukikudoksen (kollageenin) muodostukseen. C-vitamiinin puute voi aiheuttaa väsymystä. Erityisesti stressi sekä tupakointi lisäävät elimistön C-vitamiin tarvetta. C-vitamiini on erittäin tärkeä aine hermojärjestelmälle sekä normaalin immuunipuolustuksen ylläpitämiseen.

Ei sisällä laktoosia, sokeria, gluteenia, hiivaa tai maitoproteiinia.

Annostus:
Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.