Puhdas+ Caps Saccharomyces Boulardii Probiootti

22,90 

Varasto loppu

Saccharomyces boulardii on tehokas probiootti-hiiva. Se kestää paremmin vatsahappoja kuin maitohappobakteerit ja se sopii käytettäväksi päivittäin tai esimerkiksi antibioottikuurin yhteydessä.

Kuvaus

Puhdas+ Caps Saccharomyces boulardii on tehokas probiootti-hiivaja se sisältää 8,5 miljardia bakteeria per kapseli. Saccharomyces boulardii kestää paremmin vatsahappoja kuin maitohappobakteerit. Se sopii käytettäväksi päivittäin tai esimerkiksi kuuriluontoisesti antibioottikuurin yhteydessä tai ulkomaanmatkojen aikana.

Puhdas+ Caps tuotteet ovat 100 % puhtaita; – Ei täyteaineita – Ei säilöntäaineita – Ei pintakäsittelyaineita – Ei keinotekoisia väriaineita tai makeutusaineita – Ei magnesiumstearaattia Puhdas+ tuotteissa käytetään vegekapseleita ja ne soveltuvat myös kasvissyöjille. Tiesitkö, että Puhdas+ Caps on sitoutunut tuottamaan puhtaita ja tutkimukseen pohjautuvia ravintolisiä. Tuotteet eivät sisällä täyteaineita, säilöntäaineita, pintakäsittelyaineita, keinotekoisia väriaineita, makeutusaineita tai muita ainesosia, jotka voisivat häiritä tai heikentää tuotteen vaikuttavien ainesosien imeytymistä tai hyväksikäyttöä. Tuotteiden valmistuksessa ei käytetä magnesiumstearaattia eivätkä tuotteet sisällä allergeeneja.

Puhdas+ Caps -tuotteet ovat kotimaisia ja korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat 100 % puhtaita. Valmistettu Suomessa.

Ei sisällä laktoosia eikä gluteenia.
Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita.
Sopii kasvissyöjille.

Annostus:
Aikuisille 1 -2 kapselia vuorokaudessa.

Ravintosisältö (1-2 kaps.):
Saccharomyces boulardii 250 – 500 mg
Inuliini 57,5 – 115 mg

Ainesosat:
Saccharomyces boulardii, kapseli (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa), inuliini.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.