Puhdistamo Superfood Kaakaojauhe

6,75 

Varasto loppu

100 % luomulaatuinen kaakaojauhe. Puhdistamo kaakaojauhe on eräs maailman antioksidanttirikkaimmista kaakaojauheista. Kun teet suklaata se ei ole pelkästään herkullista, vaan myös terveellinen herkutteluruoka.

Tuotetunnus (SKU): 103623 Osastot: ,

Kuvaus

Puhdistamo raaka kaakaojauhe on eräs maailman ykkösluokkaisimmista, antioksidanttirikkaimmista kaakaojauheista. Tästä kaakaosta kun teet suklaata, se ei ole pelkästään voimakasta ja herkullista suklaata, vaan myös terveellisin herkutteluruoka mitä voit koskaan suuhusi laittaa.

Ja ravinteita – niitä kaakaossa piisaa!
Raakakaakao sisältää yli 1200 yhdistettä, eli se on hyvin monimutkainen ruoka-aine. Erityisen paljon kaakaossa on magnesiumia, n. 550 mg / 100 g, joka tekee siitä eniten magnesiumia sisältävän ruoka-aineen maailmassa. Lisäksi kaakaossa on paljon kromia, rautaa ja muita hivenaineita.

Serotoniinia ja aminohappoja
Makroravinteiden lisäksi kaakao sisältää suoranaisesti serotoniinia, aivojen välittäjäainetta. Suoran serotoniinin lisäksi kaakao sisältää aminohappo tryptofaania 5% painostansa, josta keho tekee serotoniinia aivoissa. Tämän lisäksi kaakao sisältää muita luontaisia mielihyväkemikaaleja.

Antioksidantteja yli 10 % painosta
Antioksidantteja kaakaossa on enemmän kuin missään ruoassa – sen painosta 10% on antioksidantteja, ja tämä on valtavasti!

Tiesitkö, että koko valmistusprosessissa lämpötila ei koskaan ylitä 48,90 celsiusta, suurimman osan ajasta ei edes 40 celsiusta. Hienovaraisen valmistuksen tähden herkät ravinteet pysyvät vahingoittumattomina.

100 % luomulaatuinen kaakaojauhe. Puhdistamon kaakaojauhe valmistetaan laadukkaasta Arriba Nacional-Fino de Aromasta.

Käyttö:
Käytä kuten muitakin makeuttamattomia kaakaojauheita. Lisää haluamasi makeutus, kuten hunajaa tai agavesiirappia.

Ravintosisältö / 100 g.:
Energiaa 500 kcal
Proteiinia 20 g
Hiilihydraatteja 40 g
Rasvaa 30 g

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.