Puhdistamo Superfood OptiMSM+C Lime, 200 g

16,90 

Varasto loppu

Tasapainoinen yhdistelmä MSM-jauhetta, molybdeenia ja C-vitamiinia

OptiMSM+C Lime, Vuoden 2015 urheiluvalmiste:

 • Tukee kollageenin tuotantoa kehossa
 • Vahvistaa niveliä, hiuksia, kynsiä ja ihon kuntoa
 • Edistää aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän toimintaa
 • Miellyttävä limetin makuinen jauhe liukenee nopeasti veteen, mehuun, smoothieen, proteiinijuomaan…

Kuvaus

Puhdistamon OptiMSM+C Lime on tasapainoinen yhdistelmä MSM-jauhetta, molybdeenia ja C-vitamiinia. Luomulaatuisesta amlamarjasta saatu C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, luuston, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa varten sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on luonnossa esiintyvä rikkiyhdiste, jota yleisemmin kutsutaan myös orgaaniseksi rikiksi. Tässä tuotteessa käytetyn MSM:n valmistaa yhdysvaltalainen Bergstrom Nutrition, joka tunnetaan maailmalla laadun puolesta alansa parhaana. Molybdeeni on alkuaine, joka on välttämätön kehon rikkiaineenvaihdunnalle. C-vitamiini saadaan amla-marjasta ja raikkautta makuun antaa luonnollinen kuivattu limettimehu.

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:
1 rkl – 2 rkl (10 g – 20 g)

Jos et ole käyttänyt aikaisemmin MSM:ää, aloita käyttö hiljalleen ja nosta annostusta siitä. Aloitusannos on 1/4 teelusikallinen päivässä. Päiväannosta voi nostaa omaan tahtiin aina 1-2 rkl / päivä.

Päiväannos (10 g) sisältää / Daglig dos (10 g) innehåller:

Metyylisulfonyylimetaani / Metylsulfonylmetan : 7000 mg
C-vitamiini / C-vitamin: 300 mg 375%*
Molybdeeni / Molybden 350 µg
*päivittäisestä saantisuosituksesta / av rekommenderat dagligt intag

Ainesosat / Ingredienser: 100% Metyylisulfonyylimetaani (MSM), limettimehujauhe, luomu amlamarjauute, natriummolybdaatti / 100% Metylsulfonylmetan (MSM), limesaftpulver, ekologisk amlabär-extrakt, natriummolybdat

Maatalousperäisten luomuainesosien määrä / Ekologiska ingredienser av jordbruksursprung: 10% FI-EKO-201

Säilytys / Förvaring: Säilytys kuivassa ja valolta suojattuna. Ei saa säilyttää jääkaapissa. Jauheen paakkuuntumisen estämiseksi pussi suljettava tiiviisti. / Förvaras torrt och skyddas mot ljus. Får inte förvaras i kylskåpet. För att undvika pulvrets förklumpning, stäng påsen kompakt.

Valmistettu Suomessa

Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.  Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. MSM saattaa parantaa joidenkin lääkeaineiden imeytymistä. Mikäli sinulla on lääkitys, keskustele käytöstä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. / Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. MSM kan befrämja absorbering av vissa läkemedel. Ifall du har medicinering, diskutera produktens användning med en expert inom hälsovård.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Saatat myös pitää...

 • CoCoVi Chia-siemenet, 350 g

  6,90  Chia-siemenet sisältää noin 40 % kasviöljyjä, 20 % proteiinia, runsaasti kuitua, antioksidantteja, vitamiineja (A,...Lue lisää
 • Puhdistamo Superfood OptiMSM, 380 g

  16,89  OptiMSM-ravintoaineella on monia tehtäviä kehossamme. Se osallistuu terveen ihon, hiusten ja kynsien kasvuun. Keho...Lue lisää
 • Ale!

  Puhdistamo Superfood Chlorellajauhe Luomu, 100 g

  7,99  Chlorella edesauttaa huomattavasti tervettä solujen uusiutumista sekä lisää vatsassamme elävien hyödyllisten bakteerien määrää. Puhdistamon...Lue lisää