Ale!

Puhdistamo Superfood Riisiproteiini 600 g

18,95 

Varasto loppu

Korkealuokkainen riisiproteiini.

Tuotetunnus (SKU): 101707 Osastot: , , ,

Kuvaus

Puhdistamon Maustamaton Riisiproteiini on korkealuokkainen kasviperäinen proteiini. Sen raaka-aineena on käytetty luomulaatuista täysjyväriisiä, joka on ensin idätetty parhaan mahdollisen imeytymisen saavuttamiseksi. Puhdistamon Riisiproteiini on erinomainen ravintolisä etenkin urheilijoille ja kuntoilijoille, sillä korkean proteiinipitoisuutensa (>80%) lisäksi se sisältää myös runsaasti välttämättömiä ja haaraketjuisia (BCAA) aminohappoja.

Puhdistamon Riisiproteiinit ovat täysin makeuttamattomia ja lisä- ja säilöntäaineettomia. Jauhe tuntuu suuhun hieman jauhoiselta, koska se sisältää runsaasti (7%) täysjyväriisin liukenematonta kuitua. Valikoimassamme on Maustamattoman lisäksi Riisiproteiini Suklaa.

Kasviperäisenä proteiinina tuote sopii loistavasti esimerkiksi kasvisruokavalion tueksi, kuten päivittäisen proteiinin lähteeksi vegaanille. Kasviperäinen proteiini on maitopohjaisiin proteiinivalmisteisiin verrattuna usein myös vatsaystävällisempi vaihtoehto. Se on myös eläinperäisiä proteiineja ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Valmistaja: Puhdistamo

RAVINTOSISÄLTÖ PER 100 G:

Maustamaton:
Energiaa 384 kcal / 1608 kJ
Rasva 3,5 g
josta tyydyttynyttä 1,9 g
Hiilihydraatit 0,5 g
josta sokereita 0,1 g
Proteiini 82 g
Suola 0,09 g

Suklaa:
Energiaa 408 kcal / 1720 kJ
Proteiinia 71,8 g
Rasvaa 7,9 g
josta tyydyttynyttä 2,3 g
Hiilihydraatteja 10,2 g
josta sokereita 1,57 g
Suola 0,39 g

AINESOSAT:

Maustamaton: Luomu riisiproteiini

Sukaa: Luomuriisiproteiini, riisinlesejauhe, luomukaakaojauhe, aromi (kaakaouute), merisuola, Stevia

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.