Schollin jäädyttävä syylänpoistaja, 80 ml

23,90 

2 varastossa

Tuotteen ominaisuudet

  • Vaikutus alkaa jo 40 sekunnissa
  • Tehokas syylänpoisto jopa yhdellä hoitokerralla
  • Tehokas, tarkasti annosteltavissa oleva valmiste
  • Sama jäädytystapa kuin lääkäreillä
  • Syylä häviää yleensä 10-14 päivässä

Pakkauksen sisältö: 80 ML

Tuotetunnus (SKU): 102963-1 Osastot: , , ,

Schollin Jäädyttävä syylänpoistaja on helppokäyttöinen ja tehokas. Syylänpoistajan toiminta perustuu syylän nopeaan jäädyttämiseen. Hoidon jälkeen syylään muodostuu rakkula. Syylä irtoaa yleensä 10–14 päivän kuluessa, ja sen tilalle kasvaa uutta tervettä ihoa.
Älä hoida samaa syylää enempää kuin yhteensä 4 kertaa.

 

Ainesosat: Dimetyylieetteri, propaani, isobutaani.
Ponneaine: Hiilivety.

 

1. Kiinnitä valmisteen levittämiseen tarkoitettu puikko valkoiseen korkkiin työntämällä sitä lujasti kohti perällä olevaa isompaa aukkoa (ks. kuva).
2. Aseta pullo pystyyn suojatulle pöydälle tai muulle vastaavalle tukevalle pinnalle. Älä pitele pulloa lähellä kasvoja, muita ruumiinosia tai vaatteita. Kiinnitä korkki pulloon kuvan mukaisesti niin, että levityspuikko on läpinäkyvässä muovisessa kotelossa pullon sivulla. Käytä tuotetta vain sellaisessa tilassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Tilassa ei saa olla syttymislähdettä, ja käsittely on tehtävä kaukana lämmönlähteestä.
3. Pidä pullo pystysuorassa. Pidä kiinni korkista kuvan osoittamalla tavalla ja paina sitä alaspäin 5 sekunnin ajan. Älä pidä kiinni muovikotelosta
4. Poista korkki pullosta. Levityspuikko on edelleen paikallaan. Älä päästä nestettä ihollesi. Älä pidä pulloa lähellä silmiäsi. Pitele puikkoa paikallaan kärki alaspäin ja ODOTA 15 sekuntia ennen kuin levität ainetta syylään. Näin aine imeytyy puikon levityspäähän ja saavuttaa jäädyttävän lämpötilan, joka tarvitaan syylien tehokkaaseen hoitoon.
5. Käsiteltävän syylän tulee olla ylöspäin. Pitele levityspuikkoa kärki alaspäin. Aseta puikon pää kevyesti syylän keskelle ja pidä sitä paikallaan 40 sekunnin ajan. Älä anna vaikuttaa kauempaa kuin 40 sekuntia. Älä painele syylää. Hävitä levityspuikko yhden käyttökerran jälkeen.

 

Lue käyttöohjevihkonen HUOLELLISESTI ennen käyttöä

Paineistettu pakkaus: Saattaa räjähtää kuumennettaessa.
Suojaa auringonvalolta.
Älä altista yli 50°C:n lämpötiloille
Älä puhkaise tai polta pakkausta tyhjänäkään.
Älä altista kuumuudelle, kuumille pinnoille, kipinöille, avotulelle tai muille syttymislähteille. Älä tupakoi laitteen läheisyydessä.
Älä suihkuta sisältöä avotuleen tai muuhun syttymislähteeseen.
Käytä ainoastaan tilassa, jossa on hyvä ilmanvaihto.
Älä hengitä suihketta.
Varoitus: Tuotteen tahallinen väärinkäyttö sisään hengittämällä eli imppaamalla voi olla vaarallista tai jopa tappavaa.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Älä käytä alle 4-vuotiaille lapsille.
Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana.