Sinkkiasetaatti (ABmed) (piparmintunmakuinen), 24 tabl.

7,50 

Varasto loppu

Sinkkiasetaatti imeskelytabletti

Lyhennä flunssaa jopa kolmanneksella!

Sinkki on ihmiselle välttämätön kivennäisaine, joka takaa normaalin kasvun ja kehityksen. Sitä on saatava riittävästi joka päivä, koska sitä ei varastoidu elimistöön. Sinkki tukee yleistä vastustuskykyä sekä on hyväksi hiuksille, iholle ja kynsille. Asetaatti ei sido sinkkiä vaan vapauttaa 100 %:sti sinkki-ioneja sylkeen, jolloin sinkki pääsee vaikuttamaan paikallisesti viruksiin nielun limakalvolla.

Sinkkiasetaatti on paras sinkki imeskelytabletissa

 

Tuotetunnus (SKU): 100934 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

 

SINKKIASETAATTI IMESKELYTABLETTI VASTUSTUSKYKYYN

Sinkki edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Immuunijärjestelmä ylläpitää vastustuskykyä ja puolustaa kehoa viruksia ja bakteereita vastaan. Sinkkiä tarvitaan immuunijärjestelmän valkosolujen kehittymiseen, erilaistumiseen ja toimintaan. Sinkki-ionit toimivat myös paikallisesti nielussa vahvistaen vastustuskykyä.

Sinkkiasetaatti on paras sinkki imeskelytabletissa

Sinkkiasetaatti on paras sinkin suolamuoto imeskelytabletissa, silloin kun tarvitaan tehoannos sinkkiä nielun alueella. Asetaatti ei sido sinkkiä vaan vapauttaa 100 %:sti sinkki-ioneja sylkeen, jolloin sinkki pääsee vaikuttamaan paikallisesti viruksiin nielun limakalvolla. Sinkin tehovaikutuksessa päivittäinen sinkkiannos on oltava suuri yli 75 mg jaettuna useampaan annokseen. Tabletti on imeskeltävä 2 tunnin välein niin, että tabletti liukenee hitaasti suussa noin 20 minuutin ajan. Muutaman päivän tai viikon kestävä sinkin imeskeltävä tehoannos yleensä riittää.

Sinkkiasetaatti-imeskelytablettia voi käyttää myös tavalliseen tapaan (1 tabletti päivässä) vastustuskyvyn ylläpitämiseen.

 

ABMed Oy Sinkkiasetaatti imeskelytabletti, sitruksen- ja piparmintunmakuinen

ABMed Oy:n Suomessa valmistettua sinkkiasetaattia on saatavana kahtena makuvaihtoehtona, sitrus ja piparminttu. Tuotekehityksessä on huomioitu alkuperäistutkimukset. Tuotteet on tarkoitettu lyhytaikaiseen (3vrk) käyttöön, edistämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Molemmat tuotteet ovat hyvänmakuisia, sinkin metallinen maku peittyy. Tuotteiden koostumus ja suutuntuma on miellyttävä. Sisältää ksylitolia.

 

KOOSTUMUS
Tehoannos 5-6 tablettia sisältää:

Sinkkiä 75-90 mg

Normaaliannos 1 tabletti sisältää:

Sinkkiä 15 mg

 

ERITYISTÄ
Ei sisällä laktoosia, gluteenia eikä eläinperäisiä ainesosia.

Makeutettu sorbitoli, ksylitolilla) Makuna piparminttu.

 

 

ANNOSTUS
Tehoannos: Aikuisille 5-8 tablettia päivässä, imeskele 1 tabletti kahden tunnin välein.

Imeskele tablettia hitaasti ja anna sen liueta suussa vähintään 20 minuuttia.

Käytä tehoannosta enintään 14 vuorokautta.

Tehoannosta ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville.

Normaaliannos: Aikuisille 1 päivässä imeskellen.

PAKKAUSKOKO
24 tablettia.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.