Ale!

Tyrni-Omega-7 +GLA, 60 kaps. (Vitabalans)

15,50 

Varasto loppu

Helokkiöljy ja tyrniöljy toimivat mainiosti yhdessä – tyrni- ja jättihelokkiöljyn hyvät rasvahapot samassa kapselissa!

Tyrni-Omega7 +GLA -kapselissa yhdistyvät tyrni- ja jättihelokkiöljyn hyvät rasvahapot, sinkki ja E-vitamiini, jotka ovat terveen ihon edellytys. Sinkki edistää ihon pysymistä normaalina ja E-vitamiini suojaa solujen rasvahappoja hapettumiselta. Uudistaa, vahvistaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa ja limakalvoja.

 

 

Tyrnimarjaöljy

Tyrnimarjaöljyllä on Aasiassa pitkä käyttöhistoria ihon ja limakalvojen hyvinvoinnissa. Marjaöljyn rasvahapot, kasvisterolit, karotenoidit ja E-vitamiini ovat kaikki ihoa ja limakalvoja tukevia ravinteita.

Jättihelokkiöljy

Jättihelokin siemenöljy on yksi parhaista omega-6 rasvahappojen linoli- ja gammalinoleenihapon (GLA) lähde. Jättihelokkiöljy kosteuttaa, suojaa ja pehmentää ihoa sekä rauhoittaa herkkää ihoa.

Omega-7

Tyrnin siemenöljyssä ja marjaöljyssä on aivan erilaiset rasvahapot. Marjan pehmytosasta saadussa öljyssä jopa 50 % on tyrnin kuuluisaa omega-7 rasvahappoa palmitoleiinihappoa.

Tyrnimarjaöljyn omega-7 ravitsee ja uudistaa ihoa, mikä hidastaa ihon vanhenemista.  Omega-7 myös uudistaa ja vahvistaa limakalvoja ja korjaa limakalvovaurioita.

Sinkki, E-vitamiini, Pantoteenihappo

Sinkki on oleellinen ihon ja limakalvojen normaalille kunnolle, sillä se korjaa iho- ja limakalvovaurioita. Sinkkiä tarvitaan myös ihon kimmoisuuteen vaikuttavissa kollageenissa ja elastiinissa.

E-vitamiini antioksidanttina suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä, mikä vähentää ihon ennenaikaisesta vanhenemista.

B5-vitamiini (dekspantenoli, pantoteenihappo) korjaa limakalvovaurioita ja uudistaa ihoa.

Kuvaus

Tyrni-Omega7 +GLA -kapselissa yhdistyvät tyrni- ja jättihelokkiöljyn hyvät rasvahapot, sinkki ja E-vitamiini, jotka ovat terveen ihon ja limakalvojen edellytys. Tyrni-omega7 koostumus on ainutlaatuinen, sillä se sisältää sekä tyrnimarja- että jättihelokkiöljyjen hyvät rasvahapot. Lisäksi valmisteessa on ihon hyvinvoinnille tärkeitä sinkkiä ja E-vitamiinia. – Vahvistaa, uudistaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa – Hyvä rasvahappokoostumus ylläpitää ihon kosteutta ja kimmoisuutta – Sinkki edistää ihon pysymistä normaalina – E-vitamiini suojaa solujen rasvahappoja hapettumiselta Jättihelokin siemenöljyn omega-6 linoli-(LA) ja gammalinoleenihappohappo (GLA) ovat ihon pääasiallisia rasvahappoja. LA:n ja GLA:n puuttuessa solukalvo ei enää pysty pidättämään vettä, jonka seurauksena iho kuivuu ja ”hilseilee”.

Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia, hiivaa, soijaa tai maitoproteiinia. Kapselin liivate on kalaperäinen. Tyrniöljy-jättihelokki-sinkki-E-vitamiinivalmiste. Annostus: 2 kapselia päivässä. Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää: * Tyrnimarjaöljyä 1000 mg * E-vitamiinia 10 mg * Sinkkiä 15 mg * Jättihelokin siemenöljyä 200 mg, josta o Omega-3 9 mg o Omega-6 288 mg o Omega-7 403 mg o Omega-9 80 mg

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.