Virilnex, 30 tabl.

49,00 

Varasto loppu

Virilnex vahvistamaan viriliteettiä. Sen luonnolliset aktiiviset raaka-aineet auttavat saavuttamaan laadukkaan seksielämän.

Kuvaus

Virilnex vahvistamaan miehen viriliteettiä. Sen luonnolliset aktiiviset raaka-aineet auttavat saavuttamaan laadukkaan seksielämän ja parantavat seksuaalista halukkuutta.

Virilnex sisältää arginiinia, ginsengia, mustapippurin uutetta ja gingko lehtipuun uutetta. Vaikuttavan ainesosan, neidonhiuspuu-uutteen (gingko) on todettu vilkastuttavan aivojen ja raajojen verenkiertoa. Ikivanha neidonhiuspuu auttaa myös nykyaikaista ihmistä pysymään pirteänä ja elinvoimaisena pitkään.

Tiesitkö, että tuotteella on GMP-sertifikaatti. GMP-sertifikaatti (Good Manufacturing Practice) takaa tuotteen valmistamisen tarkasti määriteltyjen valmistusmenetelmien mukaisesti. Tuote valmistetaan erityisessä puhdastilassa, jossa sijaitsevat kaikki valmistuksessa tarvittavat laitteet ja muut tuotteen valmistukseen tarvittavat toiminnot.

Annostus:
Aikuisille 1 tabletti päivässä.

Vaikuttavat aineet:
Arginine Alfa Keto Glutarate 350 mg
Ginseng root extract 185 mg
Saw palmets fruit extract 139 mg
Black pepper fruit extract 89 mg
Gingko Bloba leaf extract 64 mg

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.