Vahva Punariisi Q10

Katso suuri tuotekuva
60 tabl.
11.90 €


Katso muut Via Naturalen tuotteet tästä »
-----
Punariisi Q10 - B6 & B12 - Foolihappovalmiste. Ravintolisä.

Huomioitavaa:
Valmisteen käytössä ei ole todettu haitallisia sivuvaikutuksia. Greippimehun tiedetään kuitenkin voimistavan statiinien vaikutusta, joten sitä ei tule juoda punariisivalmistettakaan käytettäessä.
Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Ei samanaikaisesti lääkärin määräämän kolesterolilääkityksen kanssa, ei maksasairauden aikana.

Suositeltu vuorokausiannostus:
1 tabletti

1 tabletti sisältää:
Punariisiä 600 mg
Q10 eli ubikinonia 10 mg
B12-vitamiinia 0,75 mikrog
B6-vitamiinia 0,55 mikrog
Foolihappoa 75 mikrog

Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena, vaan osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja. Valmiste ei korvaa ruokavaliota. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.


Vahva Punariisi Q10 vaikuttaa positiivisesti veren rasva-arvoihin ja terveyteen! Kohonneita kolesteroliarvoja pidetään huonojen elintapojen ohella yhtenä sydänverisuonisairauden riskitekijänä.

Vahvassa Punariisissä on myös lihaksiin ja sydän-verisuoniterveyteen edullisesti vaikuttavia muita aineita, kuten koentsyymi Q10 eli ubikinonia, sekä B-ryhmän vitamiineja. Q10 on voimakas antioksidatti ja lihasenergian tuottaja. Koska ikääntyminen ja statiinilääkitys alentavat kudosten ubikinonipitoisuutta, on sen samanaikainen läsnäolo punariisivalmisteessa tärkeää.

Foolihappo (B9) on elimistössä verisuonten kalkkeutumista ja sydänverisuonitauteja lisäävän homokysteiinin vastavaikuttaja ja toimii kiinteässä yhteistyössä B12-vitamiinin kanssa. Homokysteiini aiheuttaa ei toivottuja muutoksia verisuonten sisäpintaan vaikeuttaen verenvirtausta. Foolihappo puolestaan parantaa sitä.

Tuotteeseen liittyvät tuoteryhmät:

Samankaltaisia tuotteita oireisiin: