Voimaruoka

Voimaruoka on suomalainen, korkealaatuinen ravintorikas tuotesarja, jossa laadusta ei tingitä. Tuotteet on valittu valikoimiin niin, että ne on hankittu maailman arvostetuimmilta tuottajilta. Luonnonmukaisuus, tuoreus, puhtaus ja kestävyys ovat Suomen Voimaruoan tärkeimpiä arvoja.

Spirulina
Voimaruoan spirulina on peräisin Havaijin saarten puhtaudesta, maailman arvostetuimmalta spirulinan tuottajalta, Cyanotechiltä. Cyanotechin spirulinatuotteet tunnetaan kaikkialla maailmassa korkeasta laadustaan.

Opti-MSM jauhe
Voimaruoan Opti-MSM puhtaus (99,9 %) on vertaansa vailla, joka saavutetaan ainutlaatuisella valmistusmenetelmällä. Voimaruoan OPTI-MSM-jauheen valmistaa Yhdysvaltalainen Bergström Nutrition, jota pidetään yleisesti maailman puhtaimpana, tehokkaimpana ja laadukkaimpana MSM -tuotteiden valmistajana.

Raakakaakao
Maailmalla viljellään kolmea tärkeää kaakaolajiketta, joista criollo on laadukkain. Sen osuus maailman kokonaistuotannosta on arvioiden mukaan vain muutamia prosenttiyksikköjä. Se on myös kallein, koska sen viljeleminen on hankalaa ja se tuottaa pienimmän sadon. Sanomattakin on selvää, että Voimaruoan valinta on luomusertifioitu criollo -lajike.

Chlorella
Voimaruoan chlorella on peräisin Yeayama -saariryhmän puhtaudesta - maailman arvostetuimmalta chlorellan tuottajalta - japanilaiselta Yeayama Shokusanilta. Yeayaman saaret sijaitsevat kaukana Japanin mantereesta, noin 2000 kilometrin päässä Tokiosta. Yeayaman chlorella - tuotteet tunnetaan kaikkialla maailmassa korkeasta laadustaan.

Muut tuotteet
Superfood-tuotteilta odotetaan yhä korkeampaa laatua. Suomen Voimaruoka on vastannut tähän tarjoamalla juuri näitä parhaita vaihtoehtoja ja tuotesarjan erityispiirre on luomutuotteiden suuri määrä. Jos vain luomusertifioitu tuote on laadukkain valinta, niin se on Voimaruoan valinta.

« Takaisin tuoteryhmään Ravintorikkaat tuotteet, Superfoodit
Voimaruoka Acai-jauhe Luomu, pieni tuotekuva
100 g

Voimaruoka Acai-jauhe Luomu


Acai-marja sisältää runsaasti proteiinia, kuitua, paljon B1-, B2-, B3-, C- ja E-vitamiineja sekä runsaasti rautaa, fosforia, kalsiumia, kaliumia sekä omega-6 ja -9-rasvahappoja. Acaita voi syödä ihan sellaisenaan ja sen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.

24.90 €
Voimaruoka Ashwagandha-jauhe Luomu, pieni tuotekuva
150 g

Voimaruoka Ashwagandha-jauhe Luomu


Aswagandhaa pidetään ginsengin ja macan tavoin adaptogeeninä, jonka uskotaan lisäävän fyysistä ja henkistä suorituskykyä sekä vahvistavan elimistön omaa vastustukykyä ja tukemaan elimistön palautumista stressistä.

10.90 €
Voimaruoka Jauhetut Chian Siemenet, pieni tuotekuva
250 g

Voimaruoka Jauhetut Chian Siemenet


Jotta voit varmistaa chia-siemenien runsaiden ravinteiden imeytymisen, on suositeltavaa myrskata siemenet ennen käyttöä. Voimaruoka tarjoaa valmiiksi jauhetut chian siemenet.

17.90 €
Voimaruoka Chian Siemenet Luomu, pieni tuotekuva

Voimaruoka Chian Siemenet Luomu


Chian siemenet sisältävät omega-3 rasvahappoja jopa 21 % painostaan. Siemenet sisältävät runsaasti proteiineja (20 %) sekä kaikki ihmiselle välttämättömät aminohapot.

Voimaruoka Chlorella-jauhe, pieni tuotekuva
100 g

Voimaruoka Chlorella-jauhe


Ravintorikas chlorella on monipuolista ravintoa hyvin tiiviissä muodossa - jopa niin tiiviissä, että voimme puhua luonnon omasta monivitamiinivalmisteesta. Se sisältää runsaasti eri vitamiineja; A-vitamiinia, B1-, B2-, B3-, B6- ja B12-vitamiineja sekä E- ja K-vitamiineja.

21.90 €
Voimaruoka Chlorella-tabletit, pieni tuotekuva
200 tabl.

Voimaruoka Chlorella-tabletit


Ravintorikas chlorella on monipuolista ravintoa hyvin tiiviissä muodossa - jopa niin tiiviissä, että voimme puhua luonnon omasta monivitamiinivalmisteesta. Se sisältää runsaasti eri vitamiineja; A-vitamiinia, B1-, B2-, B3-, B6- ja B12-vitamiineja sekä E- ja K-vitamiineja.

Tilapäisesti loppu

24.90 €
Voimaruoka Ginseng-jauhe, pieni tuotekuva
60 g

Voimaruoka Ginseng-jauhe


Ginsengillä on vahva maine immuniteetin vahvistajana sekä elinvoimaisuuden tuojana. Vaikuttavia aineita ovat ginsengin sisältämät saponiinit, joita kutsutaan myös ginsenosideiksi. Ne vaikuttavat piristävästi, vähentävät väsymystä sekä parantavat vastustuskykyä.

24.90 €
Voimaruoka Goji-marja Luomu, pieni tuotekuva

Voimaruoka Goji-marja Luomu


Huipputerveelliset ja maukkaat goji-marjat on viljelty orgaanisesti, ilman kemiallisia lannoitteita, torjunta-aineita ja säilöntäaineita. Punaiset, pienet ja makeat marjat muistuttavat maultaan kirsikkaa ja karpaloa.

Voimaruoka Guarana-jauhe Luomu (pvm 31/8/2015), pieni tuotekuva
100 g

Voimaruoka Guarana-jauhe Luomu (pvm 31/8/2015)


Parasta ennen pvm 31.8.2015. Guaranan on huomattu nostavan niin henkistä kuin fyysistä elinvoimaisuutta sekä edistävän painonpudotusta kiihdyttämällä aineenvaihduntaa ja poistamalla nälän tunnetta. Guaranan guaraniini on kasvin siemenissä luonnollisessa muodossaan.

Norm. 19.90
11.90 €
-40%
Voimaruoka Hamppuproteiini Luomu, pieni tuotekuva

Voimaruoka Hamppuproteiini Luomu


Hamppuproteiinia pidetään kasvikunnan täydellisimpänä proteiinin lähteenä. Se sisältää kaikki välttämättömät aminohapot ja omega-3- sekä omega-6 rasvahapot.

Tilapäisesti loppu

Voimaruoka Hampunsiemenet Luomu, pieni tuotekuva

Voimaruoka Hampunsiemenet Luomu


Hampunsiemen on todellinen superfood monipuolisuutensa ja ravinnetiheytensä vuoksi. Se sisältää 24 % valkuaisaineita ja kaikkia kahdeksaa kehollemme välttämätöntä aminohappoa, joita emme itse kykene valmistamaan.

Voimaruoka Himalajan Suola + Jodi, pieni tuotekuva
400 g

Voimaruoka Himalajan Suola + Jodi


Suolan tehtävä on huolehtia kehomme neste-, sokeri- sekä pH-tasapainosta. Lisäksi suola osallistuu kehomme solunesteiden kulkeutumisprosessiin. Aavistuksen punertavan värin vuorisuola saa luonnollisesti esiintyvistä mineraaleista, raudasta ja mangaanista.

7.95 €
Voimaruoka Inka-marja, pieni tuotekuva
200 g

Voimaruoka Inka-marja


Ihanat, kirpeän makeat inka-marjat sisältävät runsaasti pektiiniä. Siinä on poikkeuksellisen paljon proteiinia ja todella runsaasti kuitua. Luomusertifioidut Voimaruoan inka-marjat edustavat markkinoiden korkeinta ja puhtainta laatua.

14.90 €
Voimaruoka Koivusokeri, pieni tuotekuva

Voimaruoka Koivusokeri


Koivusokeri (xylitol) on yksi nerokkaimmista löydöistämme makeutuksen suhteen. Se on täysin luonnollinen makeutusaine, mainio sokerinkorvike ja suuri apu moneen sokerista aiheutuvaan vaivaan. Hampaiden kannalta ksylitolia suositellaan käytettäväksi noin 5 – 10 g päivittäin.

Voimaruoka Sentrifugoitu Kookosöljy Luomu, pieni tuotekuva
450 ml

Voimaruoka Sentrifugoitu Kookosöljy Luomu


Puhtainta kookosöljyä! Voimaruoan kookosöljy on valmistettu täysin uniikilla sentrifugoinnin, kylmäprosessoinnin ja tuplasuodatuksen yhdistelmällä. Menetelmä takaa sen, että raikkaan makuinen kookosöljy on todella puhdasta ja korkealaatuista.

Tilapäisesti loppu

14.90 €
Voimaruoka Kylmapuristettu Kookosöljy Luomu, pieni tuotekuva
500 ml

Voimaruoka Kylmapuristettu Kookosöljy Luomu


Voimaruoan kookosöljy on puhdas luonnontuote. Voimaruoan kookosöljy on luomusertifioitua, markkinoiden laadukkainta kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä. Se sopii erinomaisesti paistamiseen ja leipomiseen, koska se ei tuhoudu korkeissakaan lämpötiloissa.

Tilapäisesti loppu

14.90 €
Voimaruoka Maca-jauhe Luomu, pieni tuotekuva

Voimaruoka Maca-jauhe Luomu


Maca sisältää runsaasti proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja, varsinkin C-vitamiinin, kalsiumin ja raudan pitoisuudet ovat hyvin korkeita. Siinä on lisäksi 18 aminohappoa. Maca kannattaa nauttia aamulla, koska se piristää.

Tilapäisesti loppu

Voimaruoka Mehiläisen Siitepöly Luomu, pieni tuotekuva
200 g

Voimaruoka Mehiläisen Siitepöly Luomu


Mehiläisen siitepöly on suosittu ainesosa monessa ruoassa. Laadukas siitepöly maistuu hyvältä ja on helppo sekoittaa esimerkiksi jogurttiin, mysliin, smoothieihin tai raakasuklaaseen. Mehiläisen siitepöly sisältää muun muassa runsaasti C-vitamiinia sekä rautaa.

Tilapäisesti loppu

17.90 €
Voimaruoka Merilevärouhe Luomu, pieni tuotekuva
100 g

Voimaruoka Merilevärouhe Luomu


Merilevää pidetään yhtenä luomakuntamme tasapainoisimmista ruoka-aineista. Merilevä on erityisesti tunnettu luonnollisena jodin lähteenä ja sen lisäksi se sisältää kaikkia aminohappoja, 67 eri mineraalia sekä huomattavia määriä vitamiineja.

11.90 €
Voimaruoka Mulperi-marjat Luomu, pieni tuotekuva
150 g

Voimaruoka Mulperi-marjat Luomu


Mulperi on hyvin ravinteikas marja. Ne sisältävät runsaasti C-vitamiinia, rautaa ja kalsiumia. Mulperi -marja on hyvin runsaskuituinen ja se sisältää myös runsaasti proteiinia sekä myös flavonoideja, polyfenoleja ja steroideja.

8.90 €
Voimaruoka Raakakaakaojauhe Luomu, pieni tuotekuva

Voimaruoka Raakakaakaojauhe Luomu


Kaakao on yksi parhaita magnesiumin lähteitä ja siinä on uskomattomia määriä rautaa sekä kalsiumia, sinkkiä, kuparia ja kaliumia. Se sisältää runsaasti ravintokuituja ja polyfenoleita. Kaakaossa on enemmän flavonoideja kuin mustikassa.

Voimaruoka Raakakaakaomassa, pieni tuotekuva
200 g

Voimaruoka Raakakaakaomassa


Raakaakao on hyvin ravintorikas ja se kuuluu vanhimpiin superfoodeihin. Se sisältää uskomattomia määriä rautaa sekä kalsiumia, sinkkiä, kuparia ja kaliumia. Se sisältää runsaasti ravintokuituja ja polyfenoleita ja siinä on enemmän flavonoideja kuin mustikassa.

9.95 €
Voimaruoka Raakakaakaonibsit Luomu, pieni tuotekuva
200 g

Voimaruoka Raakakaakaonibsit Luomu


Ravintorikkaat raakakaakaonibsit sisältävät uskomattomia määriä rautaa, kalsiumia, sinkkiä, kuparia ja kaliumia. Se sisältää runsaasti ravintokuituja ja polyfenoleita ja siinä on enemmän flavonoideja kuin mustikassa.

9.95 €
Voimaruoka Raakakaakaopavut Luomu, pieni tuotekuva
200 g

Voimaruoka Raakakaakaopavut Luomu


Kaakaopapuja voi napostella sellaisenaan, yleisesti suositellaan kuorittavaksi ennen syöntiä. Raakakaakaopavut sisältää runsaasti luonnollisia entsyymejä, mutta siinä ei ole haitallisia makeutus-, säilöntä-, tai väriaineita.

9.95 €
Voimaruoka Raakakaakaovoi Luomu, pieni tuotekuva
200 g

Voimaruoka Raakakaakaovoi Luomu


Raakakaakaovoi on kylmäpuristettua kaakaopapujen rasvaa. Se sisältää runsaasti luonnollisia entsyymejä, mutta siinä ei ole haitallisia makeutus-, säilöntä-, tai väriaineita.

Tilapäisesti loppu

9.95 €
Voimaruoka Lucuma-jauhe Luomu, pieni tuotekuva
250 g

Voimaruoka Lucuma-jauhe Luomu


Lucuma on rikas ravinnonlähde ja oiva luontainen makeuttaja. Lucuma on hyvin makea, mutta sisältää kuitenkin vain vähän sokereita (sen glykeeminen indeksi on alhainen). Se on oivallinen vaihtoehto keinotekoisille makeuttajille tai tyhjille kaloreille.

Tilapäisesti loppu

16.90 €
Voimaruoka Ohranoras-jauhe, pieni tuotekuva
100 g

Voimaruoka Ohranoras-jauhe


Ohranoras on hyvin rikasta ja tiivistä ravintoa, jossa ihmisen tarvitsemat ravinteet ovat luonnonmukaisissa mittasuhteissa. Se sisältää valtavasti klorofylliä eli lehtivihreää. Lisäksi se sisältää runsaasti B1-, B2-, B6- ja C-vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita.

12.90 €
Voimaruoka Opti-MSM, pieni tuotekuva

Voimaruoka Opti-MSM


MSM eli metyylisulfonyylimetaani esiintyy luonnollisesti ihmiskehossa. Erityisesti OPTI-MSM -jauhe on saavuttanut laajan maineen ja suosion urheilijoiden ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa.

Voimaruoka Pakurikääpä Murske, pieni tuotekuva
100 g

Voimaruoka Pakurikääpä Murske


Voimaruoan pakurikääpä on maailman laadukkainta pakurikääpää; se on kerätty yksinomaan Suomen Lapista. Puhdas luonto ja kovat pakkaset takaavat markkinoiden tehokkaimman pakurin. Yksi pakkaus pakurikääpää riittää noin 40 teekupilliseen.

19.95 €
Voimaruoka Pakurikääpäuute, pieni tuotekuva
50 ml

Voimaruoka Pakurikääpäuute


Voimaruoan pakuria keitetään tuntikaupalla vedessä. Viimeisessä vaiheessa pakurikääpäuute tiivistetään, jolloin Voimaruoan pakurista muodostuu juuri se huipputasoinen, markkinoiden vahvimmista, 600% tiivistetty tuplauute.

29.90 €
Voimaruoka Spirulina-jauhe, pieni tuotekuva
100 g

Voimaruoka Spirulina-jauhe


Spirulinan ravintosisältö on poikkeuksellisen runsas ja monipuolinen. Se sisältää 60-70 % hyvin imeytyvää proteiinia, kaikki kahdeksan välttämätöntä valkuaisainetta ja sen painosta mineraaleja on uskomattomat 5-8 %.

Tilapäisesti loppu

15.90 €
Voimaruoka Spirulina-tabletit, pieni tuotekuva
200 tabl.

Voimaruoka Spirulina-tabletit


Spirulinan ravintosisältö on poikkeuksellisen runsas ja monipuolinen. Se sisältää 60-70 % hyvin imeytyvää proteiinia, kaikki kahdeksan välttämätöntä valkuaisainetta ja sen painosta mineraaleja on uskomattomat 5-8 %.

16.90 €
Voimaruoka Total25, pieni tuotekuva
20 x 6 g

Voimaruoka Total25


Hyvänmakuinen superfoodjauhe, joka sekoittuu helposti sellaisenaan veteen. Total25 taistelee hapettumisesta johtuvaa kehon ennenaikaista vanhenemista vastaan ja se on makeutettu luonnollisesti agavenektarilla, omenalla ja luomustevialla.

31.90 €
Voimaruoka Vehnänorasjauhe, pieni tuotekuva
100 g

Voimaruoka Vehnänorasjauhe


Vehnännoras on hyvin rikasta ja tiivistä ravintoa, jossa ihmisen tarvitsemat ravinteet ovat luonnonmukaisissa mittasuhteissa. Se sisältää valtavasti klorofylliä eli lehtivihreää. Vehnänoras sisältää runsaasti B1-, B2-, B6- ja C-vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita.

12.90 €
Erkki Palviainen: "Voimaruokaa!" Kirja, pieni tuotekuva
180 sivua

Erkki Palviainen: "Voimaruokaa!" Kirja


Erkki Palviaisen Voimaruokaa! on käytännöllinen perusopas parempaan hyvinvointiin, joka sopii myös aloittelijoille. Jos maca, joogaflush tai männyn siitepöly ovat aiemmin kuulostaneet vieraalta kieleltä kirjasta saat konkreettisen tiedon miten voit kääntää ne palvelemaan omaa hyvinvointiasi.

24.90 €
« Takaisin tuoteryhmään Ravintorikkaat tuotteet, Superfoodit