Voimaruoka

Voimaruoka on suomalainen, korkealaatuinen ravintorikas tuotesarja, jossa laadusta ei tingitä. Tuotteet on valittu valikoimiin niin, että ne on hankittu maailman arvostetuimmilta tuottajilta. Luonnonmukaisuus, tuoreus, puhtaus ja kestävyys ovat Suomen Voimaruoan tärkeimpiä arvoja.

Spirulina
Voimaruoan spirulina on peräisin Havaijin saarten puhtaudesta, maailman arvostetuimmalta spirulinan tuottajalta, Cyanotechiltä. Cyanotechin spirulinatuotteet tunnetaan kaikkialla maailmassa korkeasta laadustaan.

Opti-MSM jauhe
Voimaruoan Opti-MSM puhtaus (99,9 %) on vertaansa vailla, joka saavutetaan ainutlaatuisella valmistusmenetelmällä. Voimaruoan OPTI-MSM-jauheen valmistaa Yhdysvaltalainen Bergström Nutrition, jota pidetään yleisesti maailman puhtaimpana, tehokkaimpana ja laadukkaimpana MSM -tuotteiden valmistajana.

Raakakaakao
Maailmalla viljellään kolmea tärkeää kaakaolajiketta, joista criollo on laadukkain. Sen osuus maailman kokonaistuotannosta on arvioiden mukaan vain muutamia prosenttiyksikköjä. Se on myös kallein, koska sen viljeleminen on hankalaa ja se tuottaa pienimmän sadon. Sanomattakin on selvää, että Voimaruoan valinta on luomusertifioitu criollo -lajike.

Chlorella
Voimaruoan chlorella on peräisin Yeayama -saariryhmän puhtaudesta - maailman arvostetuimmalta chlorellan tuottajalta - japanilaiselta Yeayama Shokusanilta. Yeayaman saaret sijaitsevat kaukana Japanin mantereesta, noin 2000 kilometrin päässä Tokiosta. Yeayaman chlorella - tuotteet tunnetaan kaikkialla maailmassa korkeasta laadustaan.

Muut tuotteet
Superfood-tuotteilta odotetaan yhä korkeampaa laatua. Suomen Voimaruoka on vastannut tähän tarjoamalla juuri näitä parhaita vaihtoehtoja ja tuotesarjan erityispiirre on luomutuotteiden suuri määrä. Jos vain luomusertifioitu tuote on laadukkain valinta, niin se on Voimaruoan valinta.

« Takaisin tuoteryhmään Ravintorikkaat tuotteet, Superfoodit
Voimaruoka Ashwagandha-jauhe Luomu, pieni tuotekuva
150 g

Voimaruoka Ashwagandha-jauhe Luomu


Aswagandhaa pidetään ginsengin ja macan tavoin adaptogeeninä, jonka uskotaan lisäävän fyysistä ja henkistä suorituskykyä sekä vahvistavan elimistön omaa vastustukykyä ja tukemaan elimistön palautumista stressistä.

10.90 €
Voimaruoka Jauhetut Chian Siemenet, pieni tuotekuva
250 g

Voimaruoka Jauhetut Chian Siemenet


Jotta voit varmistaa chia-siemenien runsaiden ravinteiden imeytymisen, on suositeltavaa myrskata siemenet ennen käyttöä. Voimaruoka tarjoaa valmiiksi jauhetut chian siemenet.

17.90 €
Voimaruoka Chian Siemenet Luomu, pieni tuotekuva

Voimaruoka Chian Siemenet Luomu


Chian siemenet sisältävät omega-3 rasvahappoja jopa 21 % painostaan. Siemenet sisältävät runsaasti proteiineja (20 %) sekä kaikki ihmiselle välttämättömät aminohapot.

Voimaruoka Ginseng-jauhe, pieni tuotekuva
60 g

Voimaruoka Ginseng-jauhe


Ginsengillä on vahva maine immuniteetin vahvistajana sekä elinvoimaisuuden tuojana. Vaikuttavia aineita ovat ginsengin sisältämät saponiinit, joita kutsutaan myös ginsenosideiksi. Ne vaikuttavat piristävästi, vähentävät väsymystä sekä parantavat vastustuskykyä.

Tilapäisesti loppu

24.90 €
Voimaruoka Himalajan Suola + Jodi, pieni tuotekuva
400 g

Voimaruoka Himalajan Suola + Jodi


Suolan tehtävä on huolehtia kehomme neste-, sokeri- sekä pH-tasapainosta. Lisäksi suola osallistuu kehomme solunesteiden kulkeutumisprosessiin. Aavistuksen punertavan värin vuorisuola saa luonnollisesti esiintyvistä mineraaleista, raudasta ja mangaanista.

Tilapäisesti loppu

7.95 €
Voimaruoka Inka-marja, pieni tuotekuva
200 g

Voimaruoka Inka-marja


Ihanat, kirpeän makeat inka-marjat sisältävät runsaasti pektiiniä. Siinä on poikkeuksellisen paljon proteiinia ja todella runsaasti kuitua. Luomusertifioidut Voimaruoan inka-marjat edustavat markkinoiden korkeinta ja puhtainta laatua.

14.90 €
Voimaruoka Koivusokeri, pieni tuotekuva

Voimaruoka Koivusokeri


Koivusokeri (xylitol) on yksi nerokkaimmista löydöistämme makeutuksen suhteen. Se on täysin luonnollinen makeutusaine, mainio sokerinkorvike ja suuri apu moneen sokerista aiheutuvaan vaivaan. Hampaiden kannalta ksylitolia suositellaan käytettäväksi noin 5 – 10 g päivittäin.

Voimaruoka Merilevärouhe Luomu, pieni tuotekuva
100 g

Voimaruoka Merilevärouhe Luomu


Merilevää pidetään yhtenä luomakuntamme tasapainoisimmista ruoka-aineista. Merilevä on erityisesti tunnettu luonnollisena jodin lähteenä ja sen lisäksi se sisältää kaikkia aminohappoja, 67 eri mineraalia sekä huomattavia määriä vitamiineja.

11.90 €
Voimaruoka Ohranoras-jauhe, pieni tuotekuva
100 g

Voimaruoka Ohranoras-jauhe


Ohranoras on hyvin rikasta ja tiivistä ravintoa, jossa ihmisen tarvitsemat ravinteet ovat luonnonmukaisissa mittasuhteissa. Se sisältää valtavasti klorofylliä eli lehtivihreää. Lisäksi se sisältää runsaasti B1-, B2-, B6- ja C-vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita.

12.90 €
Voimaruoka Opti-MSM, pieni tuotekuva

Voimaruoka Opti-MSM


MSM eli metyylisulfonyylimetaani esiintyy luonnollisesti ihmiskehossa. Erityisesti OPTI-MSM -jauhe on saavuttanut laajan maineen ja suosion urheilijoiden ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa.

Voimaruoka Spirulina-tabletit, pieni tuotekuva

Voimaruoka Spirulina-tabletit


Spirulinan ravintosisältö on poikkeuksellisen runsas ja monipuolinen. Se sisältää 60-70 % hyvin imeytyvää proteiinia, kaikki kahdeksan välttämätöntä valkuaisainetta ja sen painosta mineraaleja on uskomattomat 5-8 %.

Tilapäisesti loppu

Voimaruoka Total25, pieni tuotekuva
20 x 6 g

Voimaruoka Total25


Hyvänmakuinen superfoodjauhe, joka sekoittuu helposti sellaisenaan veteen. Total25 taistelee hapettumisesta johtuvaa kehon ennenaikaista vanhenemista vastaan ja se on makeutettu luonnollisesti agavenektarilla, omenalla ja luomustevialla.

31.90 €
Erkki Palviainen: "Voimaruokaa!" Kirja, pieni tuotekuva
180 sivua

Erkki Palviainen: "Voimaruokaa!" Kirja


Erkki Palviaisen Voimaruokaa! on käytännöllinen perusopas parempaan hyvinvointiin, joka sopii myös aloittelijoille. Jos maca, joogaflush tai männyn siitepöly ovat aiemmin kuulostaneet vieraalta kieleltä kirjasta saat konkreettisen tiedon miten voit kääntää ne palvelemaan omaa hyvinvointiasi.

24.90 €
« Takaisin tuoteryhmään Ravintorikkaat tuotteet, Superfoodit