Tuotemerkit aakkosittain

Sinkki

Sinkki on ihmiselle välttämätön hivenaine. Sitä on saatava riittävästi joka päivä, koska sitä ei varastoidu elimistöön. Sinkki osallistuu lähes kaikkiin aineenvaihdunnallisiin tapahtumiin. Noin 200 entsyymin toiminnan tiedetään riippuvan sinkistä.

Sinkki tukee yleistä vastustuskykyä sekä on hyväksi hiuksille, iholle ja kynsille. Sinkki on tärkeä kudosten rakennusaineena ja lihasten toiminnassa sekä hedelmällisyydelle että näkökyvylle.
Näistä syistä sinkki on ihmiselle välttämätön hivenaine, joka takaa normaalin kasvun ja kehityksen.

« Takaisin tuoteryhmään Kivennäis- ja hivenaineet
Aboa Medica Silica Zinc Orgaaninen Sinkki, pieni tuotekuva
90 kaps.

Aboa Medica Silica Zinc Orgaaninen Sinkki


Sinkki edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina sekä edistää normaalia happo-emäs-aineenvaihduntaa. Lisäksi sinkki on tärkeä vastustuskyvyn ja immuunijärjestelmän normaalissa tiominnassa. Kotimainen laatutuote.

11.90 €
Bio-Sinkki, pieni tuotekuva
90 tabl.

Bio-Sinkki


Sinkki edistää ihon, hiusten, kynsien ja näön pysymistä normaalina sekä edistää immuunijärjestelmän normaalina toimintaa. Sisältää orgaanista sinkkiä. Sopii myös vegaaneille.

7.95 €
Biomed Biozink, pieni tuotekuva
250 tabl.

Biomed Biozink


Sinkki osallistuu useisiin elimistön entsyymi- ja puolustusreaktioihin. Sinkki on erityisen tärkeä immuunijärjestelmän toiminnalle, sillä ilman riittävää sinkkiä uusien valkosolujen muodostus kärsii. Biozink on pieni tabletti, joka imeytyy hyvin elimistöön. Riittoisa purkki.

14.90 €
Biosorin Sinkki 30 mg, pieni tuotekuva
120 kaps.

Biosorin Sinkki 30 mg


Runsaasti hyvin imeytyvää sinkkiä. Biosorin Sinkki 30 sisältää sinkin lähteenä sinkkipikolinaattia, joka on sinkin luonnollinen muoto. Tässä muodossa sinkki imeytyy tehokkaasti ja elimistö pystyy vastaanottamaan sitä paremmin.

Tilapäisesti loppu

12.90 €
Bioteekin Super Sinkki + Kupari, pieni tuotekuva
100 tabl.

Bioteekin Super Sinkki + Kupari


Ihon, hiusten, kynsien, luuston ja näön hyvinvointiin sekä tukemaan immuunipuolustusta, hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Sinkillä ja kuparilla on useita todettuja terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia. Sekä sinkki että kupari ovat Super Sinkissä hyvin imeytyvissä muodoissa.

Tilapäisesti loppu

10.90 €
Echinasinkki, pieni tuotekuva

Echinasinkki


Echinasinkki vilustumisoireisiin, joka lievittää myös kurkun kutinaa ja käheyttä. Acerolan sisältämä luonnon C-vitamiini sekä anis ja mentoli helpottavat tukkoista oloa. Miellyttävän lakritsinmakuinen imeskelytabletti.

Professorin Sinkki, pieni tuotekuva
250 tabl.

Professorin Sinkki


Sinkillä on lukuisia tärkeitä terveysvaikutuksia. Sinkin vaikutukset kohdistuvat erityisesti ihoon, kynsiin, hiuksiin, näkökykyyn ja luustoon, joita se edistää pysymään normaaleina. Sinkkiä tarvitaan kasvuun ja kehitykseen sekä vastustuskyvyn ylläpitoon.

9.95 €
Vitabalans Sinkki Zn, pieni tuotekuva
90 tabl.

Vitabalans Sinkki Zn


Sinkin vaikutukset kohdistuvat erityisesti ihoon, kynsiin, hiuksiin, näkökykyyn ja luustoon, joita se edistää pysymään normaaleina. Sinkki antioksidanttina edistäen solujen suojaamista hapetusstressiltä.

6.90 €
Vida Vahva Sinkki 30 mg, pieni tuotekuva
120 tabl.

Vida Vahva Sinkki 30 mg


Sinkki on ihmiselle välttämätön kivennäisaine, joka takaa normaalin kasvun ja kehityksen. Sitä on saatava riittävästi joka päivä, koska sitä ei varastoidu elimistöön. Sinkki tukee yleistä vastustuskykyä sekä on hyväksi hiuksille, iholle ja kynsille.

Tilapäisesti loppu

9.90 €
Zinkosan Sinkkisitraatti - C-vitamiini, pieni tuotekuva

Zinkosan Sinkkisitraatti - C-vitamiini


Zinkosan sinkki on hyvin imeytyvässä sinkkisitraatti muodossa. Sinkki säätelee noin 200 entsyymin toimintaa. Se vaikuttaa vastustuskykyyn, ihon hyvinvointiin, entysyymien toimintaan ja solujen suojaamisessa.

Selesan Seleeni-sinkki-antioksidanttivalmiste, pieni tuotekuva
120 tabl.

Selesan Seleeni-sinkki-antioksidanttivalmiste


Selesan on monipuolinen antioksidanttivalmiste solujen suojaksi. Selesan ylläpitää immuunijärjestelmää, normaalia näköä sekä ihon ja hiusten terveyttä.

8.95 €
Reformi Influ-Zink, pieni tuotekuva
90 tabl.

Reformi Influ-Zink


Influ-Zink sisältää sinkkiä sekä C-vitamiinia, jotka edistävät elimistön immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Imeskeltävä Influ-Zink on makeutettu ksylitolilla.

Tilapäisesti loppu

11.90 €
Osteocare Kalsiumvalmiste, pieni tuotekuva
90 tabl.

Osteocare Kalsiumvalmiste


Osteocare-tuotteen hyvin tasapainoitettu koostumus on erinomainen kalsiumin lähde ja muut tuotteen ainesosat auttavat ylläpitämään hyvää ja vahvaa luustoa sekä hampaita. Osteocare pitää huolen hyvästä ja riittävästä luumassasta.

12.90 €
Bio-Selen + Sinkki, pieni tuotekuva
150 tabl.

Bio-Selen + Sinkki


Seleeni, sinkki ja vitamiinit C-, B6- sekä A-vitamiini beetakaroteenina edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja E-vitamiini solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Seleeni edistää kilpirauhasen normalia toimintaa.

24.90 €
Biosorin Magnesium - Sinkki, pieni tuotekuva
120 kaps.

Biosorin Magnesium - Sinkki


Biosorin Magnesium Sinkki on ainutlaatuinen magnesium-sinkki-kompleksivalmiste. Magnesium ja sinkki osallistuvat kehon aineenvaihduntaan, solujen jakautumisprosessiin ja aivojen normaaliin toimintaan. Lisäksi sinkillä on hiusten, kynsien, ihon ja luuston terveyttä ylläpitävä vaikutus.

12.90 €
SELF Zink, pieni tuotekuva
120 tabl.

SELF Zink


Sinkillä on monta tärkeää tehtävää elimistössä ja se säätelee yli 300 entsyymin toimintaa ihmisen elimistössä. Elimistö ei kykene varastoimaan sinkkiä kovin suuria määriä, joten sen säännöllinen käyttö on välttämätöntä.

7.95 €
« Takaisin tuoteryhmään Kivennäis- ja hivenaineet