Sinkki

Sinkki on ihmiselle välttämätön hivenaine. Sitä on saatava riittävästi joka päivä, koska sitä ei varastoidu elimistöön. Sinkki osallistuu lähes kaikkiin aineenvaihdunnallisiin tapahtumiin. Noin 200 entsyymin toiminnan tiedetään riippuvan sinkistä.

Sinkki tukee yleistä vastustuskykyä sekä on hyväksi hiuksille, iholle ja kynsille. Sinkki on tärkeä kudosten rakennusaineena ja lihasten toiminnassa sekä hedelmällisyydelle että näkökyvylle.
Näistä syistä sinkki on ihmiselle välttämätön hivenaine, joka takaa normaalin kasvun ja kehityksen.

« Takaisin tuoteryhmään Kivennäis- ja hivenaineet
Bio-Sinkki, pieni tuotekuva
90 tabl.

Bio-Sinkki


Sinkki edistää ihon, hiusten, kynsien ja näön pysymistä normaalina sekä edistää immuunijärjestelmän normaalina toimintaa. Sisältää orgaanista sinkkiä. Sopii myös vegaaneille.

7.95 €
Biomed Biozink, pieni tuotekuva
250 tabl.

Biomed Biozink


Sinkki osallistuu useisiin elimistön entsyymi- ja puolustusreaktioihin. Sinkki on erityisen tärkeä immuunijärjestelmän toiminnalle, sillä ilman riittävää sinkkiä uusien valkosolujen muodostus kärsii. Biozink on pieni tabletti, joka imeytyy hyvin elimistöön. Riittoisa purkki.

Tilapäisesti loppu

14.90 €
Biosorin Sinkki 30 mg, pieni tuotekuva
120 kaps.

Biosorin Sinkki 30 mg


Runsaasti hyvin imeytyvää sinkkiä. Biosorin Sinkki 30 sisältää sinkin lähteenä sinkkipikolinaattia, joka on sinkin luonnollinen muoto. Tässä muodossa sinkki imeytyy tehokkaasti ja elimistö pystyy vastaanottamaan sitä paremmin.

12.90 €
Bioteekin Super Sinkki + Kupari, pieni tuotekuva
100 tabl.

Bioteekin Super Sinkki + Kupari


Ihon, hiusten, kynsien, luuston ja näön hyvinvointiin sekä tukemaan immuunipuolustusta, hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Sinkillä ja kuparilla on useita todettuja terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia. Sekä sinkki että kupari ovat Super Sinkissä hyvin imeytyvissä muodoissa.

10.90 €
Reformi Monivita Immuno Zink 100 tabl, pieni tuotekuva
100 tabl.

Reformi Monivita Immuno Zink 100 tabl


Vahva sinkkivalmiste, joka sisältää hyvin imeytyvää sinkkiglukonaattia. Sinkki vaikuttaa suotuisasti yleiskuntoon, vastustuskykyyn sekä hiusten ja ihon hyvinvointiin.

8.95 €
Echinasinkki 70 tabl., pieni tuotekuva
70 tabl.

Echinasinkki 70 tabl.


Echinasinkki vilustumisoireisiin, joka lievittää myös kurkun kutinaa ja käheyttä. Acerolan sisältämä luonnon C-vitamiini sekä anis ja mentoli helpottavat tukkoista oloa. Miellyttävän lakritsinmakuinen imeskelytabletti.

12.95 €
Echinasinkki, pieni tuotekuva

Echinasinkki


Echinasinkki vilustumisoireisiin, joka lievittää myös kurkun kutinaa ja käheyttä. Acerolan sisältämä luonnon C-vitamiini sekä anis ja mentoli helpottavat tukkoista oloa. Miellyttävän lakritsinmakuinen imeskelytabletti.

Professorin Sinkki, pieni tuotekuva
250 tabl.

Professorin Sinkki


Sinkillä on lukuisia tärkeitä terveysvaikutuksia. Sinkin vaikutukset kohdistuvat erityisesti ihoon, kynsiin, hiuksiin, näkökykyyn ja luustoon, joita se edistää pysymään normaaleina. Sinkkiä tarvitaan kasvuun ja kehitykseen sekä vastustuskyvyn ylläpitoon.

9.95 €
Vitabalans Sinkki Zn, pieni tuotekuva
90 tabl.

Vitabalans Sinkki Zn


Sinkin vaikutukset kohdistuvat erityisesti ihoon, kynsiin, hiuksiin, näkökykyyn ja luustoon, joita se edistää pysymään normaaleina. Sinkki antioksidanttina edistäen solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Tilapäisesti loppu

6.90 €
Vida Vahva Sinkki 30 mg, pieni tuotekuva
120 tabl.

Vida Vahva Sinkki 30 mg


Sinkki on ihmiselle välttämätön kivennäisaine, joka takaa normaalin kasvun ja kehityksen. Sitä on saatava riittävästi joka päivä, koska sitä ei varastoidu elimistöön. Sinkki tukee yleistä vastustuskykyä sekä on hyväksi hiuksille, iholle ja kynsille.

9.90 €
Hyvän Olon Sinkki Sitraatti 30mg, pieni tuotekuva
120 tabl.

Hyvän Olon Sinkki Sitraatti 30mg


Vahva ja hyvin imeytyvä sinkkivalmiste

Sinkki on tärkeä antioksidantti ja välttämätön kivennäisaine kasvulle, aivoille, ihon hyvinvoinnille ja immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle. Se parantaa vastustuskykyä ja auttaa vastustamaan infektioita.

9.90 €
Zinkosan Sinkkisitraatti - C-vitamiini, pieni tuotekuva

Zinkosan Sinkkisitraatti - C-vitamiini


Zinkosan sinkki on hyvin imeytyvässä sinkkisitraatti muodossa. Sinkki säätelee noin 200 entsyymin toimintaa. Se vaikuttaa vastustuskykyyn, ihon hyvinvointiin, entysyymien toimintaan ja solujen suojaamisessa.

Magnesan 100 tabl., pieni tuotekuva
100 tabl.

Magnesan 100 tabl.


Kärsitkö suonenvedoista, lihaskrampeista, väsymyksestä tai turvotuksesta? Oireiden tekijänä voi olla magnesiumin puute. Magnesium on soluille välttämätön kivennäisaine jota pitää päivittäin saada riittävästi. 250 tabletin säästöpakkaus.

7.50 €
Selesan Seleeni-sinkki-antioksidanttivalmiste, pieni tuotekuva
120 tabl.

Selesan Seleeni-sinkki-antioksidanttivalmiste


Selesan on monipuolinen antioksidanttivalmiste solujen suojaksi. Selesan ylläpitää immuunijärjestelmää, normaalia näköä sekä ihon ja hiusten terveyttä.

8.95 €
Osteocare Kalsiumvalmiste, pieni tuotekuva
90 tabl.

Osteocare Kalsiumvalmiste


Osteocare-tuotteen hyvin tasapainoitettu koostumus on erinomainen kalsiumin lähde ja muut tuotteen ainesosat auttavat ylläpitämään hyvää ja vahvaa luustoa sekä hampaita. Osteocare pitää huolen hyvästä ja riittävästä luumassasta.

Tilapäisesti loppu

12.90 €
Biosorin Magnesium - Sinkki, pieni tuotekuva
120 kaps.

Biosorin Magnesium - Sinkki


Biosorin Magnesium Sinkki on ainutlaatuinen magnesium-sinkki-kompleksivalmiste. Magnesium ja sinkki osallistuvat kehon aineenvaihduntaan, solujen jakautumisprosessiin ja aivojen normaaliin toimintaan. Lisäksi sinkillä on hiusten, kynsien, ihon ja luuston terveyttä ylläpitävä vaikutus.

12.90 €
« Takaisin tuoteryhmään Kivennäis- ja hivenaineet