Vihreä Tee & Vihreä Kahvi Laihdutustuote

Katso suuri tuotekuva
30 tabl.
15.90 €


Katso myös muut Via Naturalen tuotteet tästä »
-----
Tuotepaketissa kuukauden annostus.

Annostus:
1 tabletti vuorokaudessa hieman ennen pääateriaa.

Huomioitavaa:
Tuotetta ei suositella henkilöille, joilla on vatsahaava, ovat raskaana tai imettävät.

Vaikuttavat aineet:
Yhdessä tabletissa on Vihreä Kahvi -uutetta 400 mg, jossa aktiivisesti vaikuttavaa klorogeenihappoa on
180 mg.
Vihreä Tee -uutepitoisuus on 260 mg, josta 230 mg on teen fenolisia katekiineja, niistä 180 mg on tehokkainta EGCG-katekiinia.

Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena, vaan osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja. Valmiste ei korvaa ruokavaliota. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.


Valitse Vihreä Tee - Vihreä Kahvi kun haluat laihtua. Valmiste sisältää kaksi vaikuttavaa ainetta: patentoidut Sveto® Vihreä Kahvi ja Vihreä Tee -uutteet. Valmiste on ruokavaliota tukeva painonhallintatuote, joka vaikuttaa hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan. Tuote sopii erinomaisesti tukemaan myös vähemmän hiilihydraatteja sisältävää ruokavaliota.

• Estää glukoosin imeytymistä suolistosta ja sen varastoitumista rasvana rasvasoluihin, näin lihominen pysähtyy.
• Vihreä Tee -uutteella on termogeeninen, rasvakudoksen "palamista" kiihdyttävä, laihduttava vaikutus
• Vaikuttaa hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan
• Tuote ei sisällä kofeiinia, joten tuote ei aiheuta kofeiinin kaltaisia sivuoireita kuten ärtymystä, verenpaineen nousua, unettomuutta tai vapinaa

Kuinka Vihreä Kahvi vaikuttaa?
• Vihreä Kahvi -uute vähentää aterioiden glykeemistä rasitetta. Se estää glukoosin imeytymistä suolistosta ja sen varastoitumista rasvana rasvasoluihin. Näin lihominen pysähtyy. Kun glukoosia ei ole riittävästi antamassa energiaa, elimistö alkaa muodostaa sitä rasvasta, jolloin rasvakudos "palaa" ja laihtuminen alkaa. Tästä syystä tuote sopii erinomaisesti tukemaan myös vähähiilihydraattista ruokavaliota.

Entäpä sitten Vihreä Tee?
• Vihreä Tee -uutteen katekiinit puolestaan vähentävät ravinnon rasvojen imeytymistä, jolloin osa rasvojen sisältämästä energiasta jää saamatta ja laihtuminen tehostuu. Vihreä Tee -uutteella on myös termogeeninen, rasvakudoksen "palamista" kiihdyttävä, laihduttava vaikutus.

Tuotteeseen liittyvät tuoteryhmät:

Samankaltaisia tuotteita oireisiin: