Ubigold® Q10 (30 mg) 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 17,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuote on Suomessa kehitetty ja valmistettu.

Ubikinonia on elimistömme joka solussa ja se auttaa sydämen ja solujen toiminnassa. Ubikinonia tarvitaan energian tuotannossa, joten tuote soveltuu erityisesti liikuntaa harrastaville, ikääntyville, väsyneille ja toipilaille henkilöille.

Ubikinoni (koentsyymi Q10) on rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine, jota on elimistömme jokaisessa solussa. Ubikinonia muodostuu maksassa, mutta sen muodostuminen vähenee mm. iän ja joidenkin sairauksien ja lääkeaineiden (esim. statiinit) vaikutuksesta. Saamme ubikinonia mm. rasvaisista kaloista ja lihasta sekä maapähkinöistä ja pinaatista. • Sydämen toimintaa tukemaan • Urheilijoille energian tuotantoon • Ikääntyville vähentynyttä ubikinonin tuotantoa korvaamaan • Elimistön tukena käytettäessä statiinilääkkeitä kolesterolin alentamiseen Erityisesti sydän hyötyy ubikinonista, sillä sydänlihas kuluttaa paljon energiaa. Fyysisissä ponnistuksissa, kuten urheilusuorituksissa ubikinonista on hyötyä juuri siksi, että se vaikuttaa energian tuotantoon. Ubikinonin vaikutuksen voi huomata myös yleisen vireystason nousuna.
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Valmiste sisältää ubikinonia eli ubidekarenonia, joka on tärkeä vitamiinin kaltainen aine. Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Ainesosat vuorokausiannoksessa: Ubikinonia (ubidekarenoni) 30 mg DL-alfa-tokoferyyliasetaattia, jossa E-vitamiinia 10 mg* *83% vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.