UltraColl 1000 mg Kollageenituote 180 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 44,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kollageeni on kehon tärkein rakennusaine ihossa, hiuksissa, kynsissä kuin nivelissäkin. Pureclinican UltraColl Beauty kapselit ovat valmistettu 100 % puhtaasta kalaperäisestä kollageenihydrolysaatti tyypeistä I,II,III ja VII.

Parasta ennen pvm. 2/2019.

 

Kollageeni on kehon tärkein rakennusaine ihossa, hiuksissa, kynsissä kuin nivelissäkin. Pureclinican UltraColl Beauty kapselit ovat valmistettu 100 % puhtaasta kalaperäisestä kollageenihydrolysaatti tyypeistä I,II,III ja VII. • Kollageenin muodostuminen heikkenee huomattavasti 25 vuoden iässä ja lakkaa kokonaan jo 40 vuoden iässä • Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini ja se muodostaa 30 % elimistön proteiinien kokonaismassasta sekä 75 % ihon sisältämästä proteiinista Kollageeni ja ihon hyvinvointi On tärkeää luoda kollageenia luonnollisella tavalla kehon käyttöön. Kollageenin puute näkyy ihossa sen ohenemisena ja veltostumisena, ryppyinä ja juonteina, couperosana sekä pigmenttiläiskinä. Iän karttuessa myös hiukset ohenevat ja harventuvat sekä kynnet hapertuvat. Kollageenin vaikutus mekaanisiin toimintoihin Suuren vetolujuutensa ansiosta kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä. Se on rustojen, nivelsiteiden, jänteiden, luiden ja hampaiden tärkein rakennusaine.
Riittoisa purkki sisältää 90 päivän annostuksen. Annostus: 2 tablettia päivässä runsaan veden kera. Ainesosat (2 tabl.) vuorokausiannoksessa: 2 000 mg kollageenia Muut ainesosat; Magnesiumstearaatti Kalsiumfosfaatti Selluloosa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.