Urtekram

Urtekram – alkuperäistä luomua. Urtekram on Pohjoismaiden johtava luomutavarantoimittaja.

Luomusertifioituja tuotteita

Ihoon imeytyy suuri osa kaikista niistä aineista, joita kosmetiikkatuotteet sisältävät. Ihoa kannattaa hoitaa ja helliä luonnon puhtaimmilla raaka-aineilla, jotka on ilmoitettu selkeästi ja yksiselitteisesti tuotteen aineosaluettelossa.

Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja

Kauneudenhoitotuotteemme ovat luomusertifioituja eivätkä ne sisällä petrokemian tuotteita, säilöntäaineita tai muita häiritseviä aineosia. Ecocert on takuusi siitä, että noudatamme tiukimpia kansainvälisiä vaatimuksia, joita on asetettu luonnonmukaisille hoitotuotteille. Näin voit olla varma siitä, että tuotteissamme ei ole hormonitoimintaa häiritseviä ja ympäristöä kuormittavia parabeeneja, petrokemian tuotteita eikä synteettisiä hajuaineita. Lue lisää COSMOS-sertifikaatista cosmos.ecocert.fi


Tuotteita hoitavista öljyistä luonnollisiin saippuoihin

Kasveja, kukkia, yrttejä, luonnollisia saippua-aineita öljypalmuista ja hoitavia öljyjä. Ei mitään muuta. Mutta kuitenkin paljon enemmän. Valikoimassamme on niin monia erilaisia tuoksuja, tuotetyyppejä ja vaihtoehtoja, että sieltä löytyy varmasti myös juuri Sinulle sopivat tuotteet.Järjestys: