ALE 60 %
Uusi
  • Urtekram No Perfume Hajusteeton Shampoo  500 ml. Säästökoko 12/2018

Urtekram No Perfume Hajusteeton Shampoo 500 ml. Säästökoko 12/2018

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 3,56 € 8,90 €
Määrä: kpl
Hajusteeton shampoo kaikille hiustyypeille. 100 % luomutuote. Urtekram on ECOCERT-sertifioitu luonnon raaka-aineista valmistettu luonnonkosmetiikkasarja.
Hajusteeton shampoo kaikille hiustyypeille. 100 % luomutuote. 13 % tuotteen ainesosista on viljelty "Organic Farming" -sertifikaatin mukaan, jossa huomioidaan luonnon monimuotoisuus, ympäristötasapaino sekä kestävä kehitys. Tiesitkö, että Urtekramin tuotteet ovat luomusertifioituja ja vegaanisia. Luonto ja sen voimalliset yrtit ovat kaikkien Urtekram kosmetiikkatuotteiden perustana.
Urtekram on ECOCERT-sertifioitu luonnon raaka-aineista valmistettu luonnonkosmetiikkasarja (luomutuote). INCI: Aqua, sodium cocosulfate, aloe vera barbadensis leaf extract*, glycerin**, lauryl glucoside, coco glucoside, sodium chloride, glyceryl caprylate, glyceryl oleate, sodium cocoyl glutamate, polyglyceryl-4 caprate, glyceryl undecylenate, citric acid, tocopherol, beta-sitosterol, squalene. * = ingredient from Organic Farming, ** = made using organic ingredients). Ei sisällä ympäristöä kuormittavia väri- tai säilöntäaineita, parabeeneja tai muita synteettisiä hajuaineita. Ei sisällä petrokemian tuotteita eikä tuotteita ole testattu eläinkokein.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.