ALE 50 %
Uusi
  • Urtekram Nordic Birch Conditioner Superkosteuttava Hoitoaine Luomu p.e. PVM. 6/2019

Urtekram Nordic Birch Conditioner Superkosteuttava Hoitoaine Luomu p.e. PVM. 6/2019 250 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 2,95 € 5,90 €
Määrä: kpl
Superkosteuttava trio aloe veraa, lesitiinia ja glyseriinia tekevät hiuksistasi hyvinhoidetut, ilmavat ja helposti kammattavat. Lisänä vahvistavaa koivunlehtiuutetta ja ruiskaunokin hurmaava, mieto tuoksu.
Superkosteuttava trio aloe veraa, lesitiinia ja glyseriinia tekevät hiuksistasi hyvinhoidetut, ilmavat ja helposti kammattavat. Lisänä vahvistavaa koivunlehtiuutetta ja ruiskaunokin hurmaava, mieto tuoksu. Tuote on ainesosiltaan 100 % luomutuote. 42 % tuotteen ainesosista on viljelty "Organic Farming" -sertifikaatin mukaan, jossa huomioidaan luonnon monimuotoisuus, ympäristötasapaino ja kestävä kehitys. Tiesitkö, että Urtekramin tuotteet ovat luomusertifioituja ja vegaanisia. Luonto ja sen voimalliset yrtit ovat kaikkien Urtekram kosmetiikkatuotteiden perustana.
Käyttö: Hiero pestyihin hiuksiin ja anna vaikuttaa 2-3 min. Ei sisällä ympäristöä kuormittavia väri- tai säilöntäaineita, parabeeneja tai muita synteettisiä hajuaineita. Ei sisällä petrokemian tuotteita, hormonaalisia haitta-aineita eikä tuotteita ole testattu eläinkokein viitaten Human Cosmetic Standardiin (www.eceae.org). Ainesosat: Vesi, aloe vera*, kasviperäiset emulgointiaineet, glyseriini**, lesitiini, koivunlehtiuute*, sitruunahappo, magnoliankuoriuute, E-vitamiini. * = Luomu. ** = Valmistettu luomuraaka-aineista.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.