Vahva Nokkos-Kalkki-Inkivääri 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 20,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Onko sinullakin särkevät nivelet? Vahvassa ja monipuolisessa Nokkos-Kalkki-Inkiväärissä yhdistyvät vahvan luuston ja vireiden nivelten tärkeät rakennusaineet. Vahva luusto ja hyvä hermo- ja lihastoiminta tukevat hyvinvointia ylläpitävää liikkumista.
Onko sinullakin särkevät nivelet? Vahvassa ja monipuolisessa Nokkos-Kalkki-Inkivääri -tuotteessa yhdistyvät vahvan luuston ja vireiden nivelten tärkeät rakennusaineet. Vahva luusto ja hyvä hermo- ja lihastoiminta tukevat hyvinvointia ylläpitävää liikkumista. Nivelsärky on merkki siitä, että kaikki ei ole täysin kunnossa. Tuotteessa yhdistyvät vahvan luuston ja vireiden nivelten tärkeät aineet samassa tabletissa. Tuotepaketti tuo helpotusta liikkumiseen, liukkautta niveliin ja vahvistusta luustolle. • helpotusta liikkumiseen • liukkautta niveliin • vahvistusta luustolle • Sopii aloituskuuriksi nivelongelmiin tai jatkuvaan käyttöön • Yhdessä magnesiumin kanssa kalsium osallistuu solujen jakautumisprosesseihin ja edistää hermovälitystä sekä lihasten toimintaa Tiesitkö, että tuotteen sisältämä nokkonen on vuoden 2012 rohdoskasvi.
Katso muut Via Naturalen tuotteet tästä » ----- Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, makeuttamaton ja väriaineeton valmiste. Nokkos-inkivääri-vihersimpukka-magnesium-D3-vitamiinivalmiste. Huomioitavaa: Inkiväärin vuoksi tuotetta ei suositella raskaana oleville. Annostus: 2 tablettia vuorokaudessa aterioiden yhteydessä. Tabletit voidaan puolittaa. Suositeltu vuorokausiannos (2 tabl.) sisältää: Kalsiumia 424 mg (53 %*) Magnesiumia 181 mg (48 %*) D3-vitamiinia 15 µg (300%*) Vihersimpukaa 720 mg Inkivääriä 1300 mg Nokkosta 480 mg *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.