Via Naturale Hainrusto-Vihersimpukka +D 160 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 35,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nivelongelmia? Tuotteen käyttöalueita ovat sormi-, polvi-, lonkkanivelet, välilevyt, selkä sekä nivelneste, jänteet ja iskiashermo. Kotimainen Hainrusto-Vihersimpukka lievittää nivelkulumia sekä hidastaa nivelrikon etenemistä.
Nivelongelmia? Tuotteen valmisteen käyttöalueita ovat ennen kaikkea sormi-, polvi-, lonkkanivelet, välilevyt ja selkä sekä nivelneste, jänteet ja iskiashermo. Tuotteen ainesosat sisältävät rustokudoksen ja nivelnesteen uudismuodostukselle välttämättömiä aineita. Niistä elimistössä rakentuu uutta rustokudosta ja entistä toimivampaa sitkeää nivelnestettä, joka estää nivelrustojen hankautumista toisiaan vasten tuoden liukkatta ja liikkuvuutta niveliin. Kolmiteho! * Pakastekuivatun vihersimpukkajauheen vahvuus on nelinkertainen verrattuna tavalliseen pakastekuivattuun simpukkajauheeseen. * Hainrustouutteen vahvuus puolestaan on 80 kertainen tavanomaiseen hairustojauheeseen verrattuna. * Sisältää myös D3-vitamiinia 7,5 – 15 µg päivittäisestä annostuksesta riippuen.
Katso muut Via Naturalen tuotteet tästä » ----- Gluteeniton, hiivaton, soijaton, makeuttamaton. Ei sisällä maidon ainesosia. Hainrusto-vihersimpukka-D-vitamiinivalmiste. Annostus: Käyttösuositus 2 – 4 kapselia vuorokaudessa. Sopii jatkuvaan käyttöön. Ainesosat: Pakastekuivattu vihersimpukkajauhe (4:1) Pakastekuivattu hainrustojauhe (80:1) Liivate Mikrokiteinen selluloosa Rasvahappojen magnesiumsuola Piioksidi Titaanioksidi D3-vitamiinijauhe
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.