Uusi
  • Via Naturale Hyvän Olon Konjac Glucomannaani p.e. pvm. 30.9.2018

Via Naturale Hyvän Olon Konjac Glucomannaani p.e. pvm. 30.9.2018 180 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 8,99 € 29,95 €
Määrä: kpl
Glucomannaani-kasvikuitu täyttää vatsan ja pitää olon kylläisenä. Kuitu ylläpitää hyvää suolentoimintaa laihdutettaessa ja opettaa pienentämään aterioiden annoskokoa. Lisäksi kromi tasaa verensokerin vaihtelua. Laihduta, hiillitse napostelua ja vähennä makeanhimoa!
Glucomannaani-kasvikuitu täyttää vatsan ja pitää olon kylläisenä. Kuitu ylläpitää hyvää suolentoimintaa laihdutettaessa ja opettaa pienentämään aterioiden annoskokoa. Kapselit sisältävät myös kromia, joka on elimistölle välttämätön hivenaine ja tasaa verensokerin vaihtelua. • Glucomannan-kasvikuitu täyttää vatsaa ja pitää olon kylläisenä • Kromi tasaa verensokerin vaihtelua • Hillitsee napostelua, vähentää makeanhimoa • Ylläpitää hyvää suolentoimintaa laihdutettaessa • Opettaa pienentämään aterioiden annoskokoa • Tukee hyviä kolesteroliarvoja • Konjak Glukomannaanin avulla kilojen pudotus on huomattavasti suurempi kuin pelkällä ruokavaliolla Laihduta, hiillitse napostelua ja vähennä makeanhimoa! Tiesitkö, että glukomannaani on ensimmäinen ja toistaiseksi myös ainoa kuitu, jonka on tieteellisten tutkimusten perusteella todettu auttavan laihduttamista ja jolle on sen vuoksi myönnetty EU:n vahvistama painohallintaväittämä. Glukomannaani on ns. geeliytyvää eli vesiliukoista kuitua, jolle on ominaista kyky sitoa itseensä runsaasti vettä. Vegaanit voivat käyttää sitä myös liivatteen korvikkeena.
Via Naturalen Hyvän olon Konjak -kapselit sisältävät 500 mg glukomannaania per kapseli. Makeuttamaton, gluteeniton, säilöntäaineeton, laktoositon. Ei sisällä hiivaa, maitoproteiinia eikä soijaa. Annostus ja käyttöohje: 3 x 2 kapselia päivässä runsaan nesteen kera ennen ruokailua. Syötävän ruuan tulee olla vähäenergistä eli vähärasvaista ja -sokerista. Mikäli kapseleiden nieleminen on hankalaa, kapselit voi avata vetämällä niitä päistä. Jauhe kaadetaan lasiin, vettä lisätään jauheeseen sitä voimakkaasti sekoittaen, kunnes lasi on täynnä. Seos juodaan välittömästi. Päiväannos (6 kaps.) sisältää: Konjac-kasvista 3000 mg Kromi 6 µg (mcg)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.