ALE 20 %
Uusi
  • Vida Q10 150mg p.e. PVM. 30.1.2021
Leader Foods

Vida Q10 150mg p.e. PVM. 30.1.2021 180 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 39,92 € 49,90 €
Määrä: kpl
Kotimainen ja helposti nieltävä ubikinoni. Ubikinonia tarvitaan soluenergian tuotantoon ja erityisen tärkeä se on paljon energiaa vaativalle sydänlihakselle. Ubikinoni on kehon tärkeimpiä energian tuottajia.
Kotimainen ja helposti nieltävä ubikinoni. Ubikinonia tarvitaan soluenergian tuotantoon ja erityisen tärkeä se on paljon energiaa vaativalle sydänlihakselle. Ubikinoni on kehon tärkeimpiä energian tuottajia. Ubikinonista on hyötyä erityisesti rasituksen ja ikääntymisen tuomaan väsymykseen ja voimattomuuteen sekä toipilaille. Ravinnossa ubikinonia on vain pieniä määriä ja siksi olemmekin riippuvaisia maksamme kyvystä tuottaa sitä. Tiesitkö, että ikääntyessämme kyky tuottaa ubikinonia heikkenee. Jo yli 30-vuotiaalle henkilölle ravintolisänä nautitusta ubikinonista on selvää hyötyä.

Suomessa valmistettu ja kehitetty. Laktoositon, sokeriton, gluteeniton ja hiivaton. Suositeltava vuorokausiannostus: Aikuisille 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä, niellään veden kanssa. Huomioitavaa: Ubikinoni saattaa häiritä varfariinilääkityksen hoitotasapainoa. Suositeltu vuorokausiannos (1-2 kaps.) sisältää: Ubikinonia 150 - 300 mg

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.