ALE 60 %
Uusi
  • Vitabalans C-vita+sinkki, 120 tabl. p.e. PVM. 10/2019
Vitabalans Oy

Vitabalans C-vita+sinkki, 120 tabl. p.e. PVM. 10/2019 120 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 3,96 € 9,90 €
Määrä: kpl

PITÄÄ VÄSYMYKSEN LOITOLLA

VASTUSTUSKYKYYN

 

C-VITA+SINKKI-imeskelytabletissa on runsaasti C-vitamiinia ja sinkkiä.

C-vitamiini ja sinkki vaikuttavat vastustuskykyyn, sillä ne edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Elimistön monimutkaisessa immuunijärjestelmässä viruksia ja bakteereita vastaan on valkosoluilla keskeinen merkitys. Valkosoluja on monenlaisia, useat ovat syöjäsoluja, jotka tuhoavat elimistöön joutuneet bakteerit, toiset taas tuottavat vasta-aineita taudinaiheuttajia vastaan. Valkosolujen C-vitamiinipitoisuus on korkea. Kun valkosolut puolustautuvat bakteereita ja viruksia vastaan, valkosolujen C-vitamiinipitoisuus romahtaa, mutta pitoisuus voidaan palauttaa nauttimalla runsaasti C-vitamiinia noin viikon ajan. C-vitamiini ylläpitää vastuskykyä myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini toimii myös antioksidanttina eli suojaa soluja hapetusstressiltä, jota aiheuttavat mm. tupakointi, liikunta ja saasteet. Riittävä C-vitamiinin saanti auttaa vähentämään myös väsymystä ja uupumusta.

Sinkki vaikuttaa C-vitamiinin tavoin valkosolujen toimintaan, sillä sitä tarvitaan valkosolujen kehittymiseen ja niiden toimintaan. Vähäinen sinkin saanti heikentää vastustuskykyä ja lisää infektioherkkyyttä.

KOOSTUMUS

Vuorokausiannos 1 imeskelytabletti sisältää:

  • C-vitamiinia 500 mg
  • sinkkiä 15 mg


ERITYISTÄ

Tuote on mansikanmakuinen. Ei sisällä on sokeria, laktoosia, gluteenia, proteiinia. Makeutettu sukraloosilla. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

ANNOSTUS terveyshyödyn saamiseksi

Aikuisille 1 imeskelytabletti  päivässä.

PAKKAUSKOKO
120 tablettia

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.