Uusi
  • Vitabalans C-vita Strong 1000 mg, 120 tabl
Vitabalans Oy

Vitabalans C-vita Strong 1000 mg, 120 tabl 120 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 8,90 €
Määrä: kpl

C-Vita Strong 1000 mg

C-vitamiinia tulisi saada ruoasta päivittäin, sillä vesiliukoisena vitamiinina se ei varastoidu elimistöön. Parhaita C-vitamiinin lähteitä ravinnossa ovat hedelmät, marjat ja kasvikset. Niitä kannattaa nauttia päivittäin ja erityisesti tuoreina, sillä vitamiini tuhoutuu herkästi ruoanvalmistuksessa kuumennuksen ja hapen vaikutuksesta.

C-vitamiinilla on elimistössä monta tärkeää tehtävää. Sitä tarvitaan vastustuskyvyn eli immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan, ja lisäksi se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini on välttämätön myös kollageenin muodostumiselle verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Käyttö

Ota C-vitamiinitabletti ruokailun yhteydessä, sillä C-vitamiini lisää raudan imeytymistä.

Annostus

Aikuisille 1 tabletti päivässä runsaan nestemäärän kanssa.

 

Koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

C-vitamiinia 1000 mg

Ainesosat
L-askorbiinihappo (C-vitamiini), täyteaineet (selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli), väriaine (titaanidioksidi).

Ingredienser
L-askorbinsyra (C-vitamin), fyllnadsmedel (cellulosa, tvärbunden karboximetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioksid), ytbehandlingsmedel (polydextros, hydroxipropylmetylcellulosa, polyetylenglykol), färgämne (titandioxid).

Pakkauskoot

120 tablettia

Valmistusmaa Suomi

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.