ALE 70 %
  • Vitabalans Sinkki pe. PVM. 6/2020
Vitabalans Oy

Vitabalans Sinkki pe. PVM. 6/2020 90 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 2,07 € 6,90 €
Määrä: kpl
Sinkin vaikutukset kohdistuvat erityisesti ihoon, kynsiin, hiuksiin, näkökykyyn ja luustoon, joita se edistää pysymään normaaleina. Sinkki antioksidanttina edistäen solujen suojaamista hapetusstressiltä.
Sinkin vaikutukset kohdistuvat erityisesti ihoon, kynsiin, hiuksiin, näkökykyyn ja luustoon, joita se edistää pysymään normaaleina. Sinkki on tärkeä proteiinien ja rasvojen rakentamisessa sekä niiden rakenteen ylläpitäjänä, sillä se edistää normaalia proteiinien muodostusta ja rasvahappo- sekä hiilihydraattiaineenvaihduntaa. • Sinkki edistää antioksidanttina solujen suojaamista hapetusstressiltä • Sinkkiä tarvitaan kasvuun (osallistuu solujen jakautumisprosessiin) ja kehitykseen (edistää kognitiivista, tiedollista toimintaa) • Vastustuskyvyn ylläpitoon (edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa) • Edistää normaalia A-vitamiinin aineenvaihduntaa • Edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina ja normaalia hedelmällisyyttä sekä lisääntymistä Muita Vitabalansin tuotteita: D-max D-vitamiinit, Unital 1 mg, Biotiini Strong Hair & Nail, Karovit , Multi B-vita ja Magnex-tuotteet. Tiesitkö, että sinkkiä on kaikissa elimistön nesteissä, kudoksissa ja elimissä, mm. luustossa, lihaksissa, ihossa, joissa se toimii 200 erilaisessa entsyymissä.
Mansikka-vadelman makuinen ksylitoli-sinkki purutabletti. Makeutettu ksylitolilla. Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia. Annostus terveyshyötyjen saamiseksi: 1 tabletti päivässä. Vuorokausiannos (1 tabl.) sisältää: Sinkkiä 15 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.