Vitamar Junior 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,94 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Vitamar Juniorin omega-3 rasvahapot ovat kasvuikäisille tärkeitä. Ne tukevat kehitystä ja oppimista sekä edistävät keskittymistä ja tarkkaavaisuutta. Vitamar Junior on hyvänmakuinen, ei maistu kalalle eikä jätä ikävää jälkimakua.
Vitamar Juniorin omega-3 rasvahapot ovat kasvuikäisille tärkeitä. Ne tukevat kehitystä ja oppimista sekä edistävät keskittymistä ja tarkkaavaisuutta. Ne ovat myös tärkeitä aivojen, silmien ja sydämen hyvinvoinnille. Vitamar Junior on hyvänmakuinen, ei maistu kalalle eikä jätä ikävää jälkimakua. • Tukemaan kehitystä ja oppimista • Edistämään keskittymistä ja tarkkaavaisuutta • Aivojen, silmien ja sydämen hyvinvoinnille • Sokeriton, pureskeltava tabletti • Ei sisällä keinotekoisia väri- tai aromiaineita Omega-3-monityydyttymättömiä rasvahappoja (EPA ja DHA) on tutkittu lukuisissa kliinisissä kokeissa eri maissa ja niillä on todettu olevan suotuisa vaikutus niin lasten ja nuorten kuin aikuisten terveyteen. Aivosolut tarvitsevat omega-3 rasvahappoja, koska ne pitävät yllä hyvää mielialaa ja ovat tärkeitä hyvälle muistin toiminnalle. Omega-3 rasvahapot alentavat veren kolesteroli- ja triglyseriditasoja sekä ovat tärkeitä mm. sydämen solukalvoille. Omega-3 rasvahapot edistävät nivelten liikkuvuutta. Samoin ne toimivat silmien suojana ja ylläpitävät silmien riittävää kosteustasapainoa.
Pureskeltava appelsiininmakuinen omega-3 (EPA ja DHA) -kapseli. Annostus: 2-3 kapselia päivässä. Kapselit voi pureskella tai niellä kokonaisena nesteen kera. Huomioitavaa: Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt. Suositellaan yli 2-vuotiaille, kun lapsi osaa pureskella. Yksi kapseli sisältää luonnollisessa triglyseridimuodossa olevia omega-3 rasvahappoja 240 mg, joista - EPAa 120 mg ja - DHAta 80 mg E-vitamiinia 1,8 mg/kapseli Ainesosat (2-3 kaps.) vuorokausiannoksessa: Kalaöljytiivistettä 800-1200 mg, jossa omega-3 rasvahappoja 480-720 mg - EPA 240-360 mg (eikosapentaeenihappo) - DHA 160-240 mg (dokosaheksaeenihappo)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.