Vitamar Omega-3 + ADE Nestemäinen 500 ml 500 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 18,50 € 19,90 €
Määrä: kpl
Sitruunanmakuinen vahva omega-3 kalaöljyvalmiste sisältää arvokkaita rasvaliukoisia EPA ja DHA rasvahappoja. Tuotteessa myös tärkeät A-, D-, ja E-vitamiinit. Vain kaksi teelusikallista päivässä riittää.
Vitamar-kalaöljy (omega-3) on tärkeä ravintolisä elimistölle, joka sisältää vitamiineja sekä omega-3-ryhmän monityydyttymättömiä EPA ja DHA-rasvahappoja. Omega-3-rasvahappojen on osoitettu alentavan verenpainetta, vähentävän sydämen rytmihäiriöitä ja lisäävän veren juoksevuutta. * Omega-3-monityydyttymättömiä rasvahappoja (EPA ja DHA) on tutkittu useissa kliinisissä kokeissa eri maissa. Niillä on todettu olevan suotuisa vaikutus estämään veren hyytymistä ja laskevan kohonnutta verenpainetasoa.
Huomioitavaa: Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt. Annostus- ja ohjeistus: - 10 ml (2 tl) päivässä. - Voidaan säilyttää huoneenlämmössä. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 2 kuukautta. Päiväannos, 2 teelusikkaa (=10 ml) sisältää: Omega-3 rasvahappoja 2,8 g, josta EPA (eikosapentaeenihappo) 1780 mg DHA (dokosaheksaeenihappo) 1210 mg E-vitamiini 10 mg A-vitamiini 800 µg D-vitamiini 5 µg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.