Vitatabs D 100 - Passion 120 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 11,50 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Suussa sulavat d-vitamiinitabletit sisältävät 100 mikrogrammaa d-vitamiinia. Vahva passion makuinen Vitatabs D-vitamiinivalmiste kaikille väestöryhmille. Vastustuskyvylle, luustolle ja hampaille.
Suussa sulavat D-vitamiini. Vahva passion makuinen D-vitamiinivalmiste kaikille väestöryhmille. Vastustuskyvylle, luustolle ja hampaille. D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä ja on tärkeä luustolle, hampaille, lihaksille, mielialalle ja hormonitoiminnalle. Tiesitkö, että koska D-vitamiinin ravintolähteet ovat melko vähäisiä, suositellaan D-vitamiinilisää ympäri vuoden erityisesti lapsille, nuorille ja ikääntyville. Lähes kaikille suositellaan D-vitamiinia ravintolisänä etenkin pimeään vuodenaikaan (loka-maaliskuun ajan).
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa. Annostus: 1 tabletti päivässä, annetaan liueta suussa. Huomioitavaa: Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Vuorokausiannos (1 tabl.) sisältää: D3-vitamiinia 100 µg* *2000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta Ainesosat: Mannitoli (maissi- tai vehnäperäinen), Maissitärkkelys, Kolekalsiferoli, Pintakäsittelyaine E 470b, Luontainen passionaromi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.