Vitatabs Maxi 120 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,90 €
Määrä: kpl
Monipuolinen vitamiini-mineraali-hivenainevalmiste, joka täydentää koko perheen ruokavaliota. Sisältää 16 tärkeää suojaravintoainetta päivittäiseen tarpeeseen.
Vitatabs Maxi on monipuolinen ravintolisä, jonka vitamiinit ja kivennäisaineet toimivat antioksidantteina* sekä mm. ihon, hermoston, hampaiden ja luuston hyödyksi ja ylläpitävät elimistön luontaista puolustusjärjestelmää. Tuotetta suositellaan erityisesti henkilöille, jotka: - syövät yksipuolisesti - laihduttavat - urheilevat paljon, - tai ovat toipilaita tai muuten tarvitsevat ravinnontäydennystä. *Antioksidantit ovat joko elimistön itsensä valmistamia tai ruoan sisältämä aine, joka estää soluissa tapahtuvia hapettumisreaktioita. Toimiva antioksidatiivinen puolustusjärjestelmä on välttämärön elimistön toiminnalle, hyvinvoinnille ja terveydelle.
Päiväannos (1 tabletti) sisältää: A-vitamiini 400 µg D3-vitamiini 10 µg E-vitamiini 10 mg B1-vitamiini 1,4 mg B2-vitamiini 1,6 mg B3-vitamiini 18 mg B5-vitamiini 4 mg B6-vitamiini 2,2 mg B12-vitamiini 3 µg Foolihappo 300 µg Biotiini 30 µg C-vitamiini 60 mg Seleeni 50 µg Kromi 50 µg Sinkki 15 mg Mangaani 1,5 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.