ALE 60 %
Uusi
  • Vivania Ceramide p.e. pvm. 9.11.2018

Vivania Ceramide p.e. pvm. 9.11.2018 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 8,70 € 21,90 €
Määrä: kpl
Keramidit ovat ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä, jotka vahvistavat ihon suojaa ulkoisia haittoja vastaan ja auttavat säätelemään ihon kosteutta. Keramidien puute aiheuttaa ihon kuivumista ja ikääntymistä. Kuivalle, ikääntyvälle ja herkälle iholle.
Keramidit ovat erityisiä ihossa luontaisesti esiintyviä pitkäketjuisia lipidejä, jotka vahvistavat ihon suojaa ulkoisia haittoja vastaan ja auttavat säätelemään ihon kosteutta. Keramidien puute aiheuttaa ihon kuivumista ja ikääntymistä ja ne korjaavat kuivuudesta johtuvia vaurioita ihossa sekä vaikuttavat solujen uusiutumiseen. • Vahvistaa ihon kollageenia ja säätelee ihon kosteutta • Kosteuttaa ikääntyvää ja kuivaa ihoa, suositellaan myös herkälle iholle • Voimakkaasti kosteuttava • Anti-aging vaikutus • Nopeavaikutteinen uute Nopeavaikutteisella Ceramosides-uutteella on voimakas kosteuttava ja anti-aging -vaikutus suun kautta nautittuna johtuen sen fytokeramidien ja digalaktosyylidiglyseridien (DGDG) yhdistelmästä. Keramidit ovat III- ja VI-tyyppiä, jotka toimivat kosteussulkuna, eli pidättävät kosteutta ihossa ja lisäävät ihon kiinteyttä, kimmoisuutta ja täyteläisyyttä. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Tiesitkö, että Vivania Ceramide -kapselit sisältävät patentoitua Ceramosides -uutetta, joka on luonnollinen yhdistelmä vehnäuutteesta peräisin olevia keramideja ja glykosfingolipidejä. Uute ei sisällä lisäaineita eikä gluteenia.
Kuivalle, ikääntyvälle ja herkälle iholle. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Annostus: 1 kapseli päivässä, mielellään tyhjään vatsaan. Vuorokausiannos (1 kaps.) sisältää: Ceramosides-vehnäuutetta 30 mg, jossa - digalaktosyylidiglyseridejä 15 mg - keramideja 12 mg - C-vitamiinia 40 mg* *50 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta Ainesosat: Paakkuuntumisenestoaine E 460, Liivate (kapselin kuori), L-askorbiinihappo, Ceramosides-vehnäuute, Pintakäsittelyaine E 470b, Väri E 171 (kapselin kuori)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.