Voimaruoka Opti-MSM 300 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 11,90 €
Määrä: kpl
MSM eli metyylisulfonyylimetaani esiintyy luonnollisesti ihmiskehossa. Erityisesti OPTI-MSM -jauhe on saavuttanut laajan maineen ja suosion urheilijoiden ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa.
MSM eli metyylisulfonyylimetaani on luontainen rikkiyhdiste, jota esiintyy luonnollisesti myös ihmiskehossa. Erityisesti OPTI-MSM -jauhe on saavuttanut laajan maineen ja suosion urheilijoiden ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa. Markkinoilta löytyy monenlaista MSM-jauhetta. Voimaruoan Opti-MSM puhtaus (99,9 %) on vertaansa vailla, joka saavutetaan ainutlaatuisella valmistusmenetelmällä. Voimaruoan OPTI-MSM-jauheen valmistaa Yhdysvaltalainen Bergström Nutrition, jota pidetään yleisesti maailman puhtaimpana, tehokkaimpana ja laadukkaimpana MSM -tuotteiden valmistajana.
Korkealaatuinen Voimaruoan tuote, joka sisältää 100 % Opti-MSM -jauhetta. Annostus: 0,5 - 2 teelusikallista päivässä. Suositellaan otettavaksi pienemmissä kerta-annoksissa, esimerkiksi 1 tl aamulla ja 1 tl illalla. Aloita MSM-jauheen käyttö pienellä annostuksella (0,5 teelusikallista) ja nosta määrää vähitellen korkeammaksi. Terapeuttinen annostus: 1-3 rkl päivässä. Käyttö: Jauheen voi sekoittaa veteen tai mehuun. C-vitamiini parantaa MSM-jauheen imeytymistä, joten sen kanssa kannattaa nauttia marjajauheita (Camu Camu) tai tuoreita hedelmiä ja marjoja. Alkuperämaa: Yhdysvallat
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.