Zinerin Forte Plus - Nivelille ja Lihaksille 56 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,89 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kotimainen Zinerin Forte Plus notkeuttaa niveliä ja lihaksia. Inkiväärin valmistuksessa inkiväärirunko kuivataan ja tärkeät ainesosat uutetaan. Tällä tavoin saadaan yhdestä kapselista huikeat 3500 mg kuivattua inkivääriä.
Kotimaisen Zinerin Forten inkiväärin valmistuksessa inkiväärirunko kuivataan ja tärkeät ainesosat uutetaan. Tällä tavoin saadaan yhdestä tabletista huikeat 3500 mg kuivattua inkivääriä. Ennen kaikkea inkivääriuute notkeuttaaa niveliä ja lihaksia. • Inkivääriuute on vakioitu vaikuttavien öljyjen suhteen, jolloin saavutetaan nivelten ja lihasten kannalta suotuisin tulos. • Inkiväärin aktiiviaineet ovat haihtuvia öljyjä, pääosin seskviterpeenejä kuten zingibereeni, arkurkumeeni ja β-bisaboloni. Muita vaikuttavia ainesosia ovat gingerolit ja shogaolit. • Galanga on johdettu kiinan kielen inkivääriä tarkoittavasta sanasta ja se on sukua inkiväärille. Galanganjuuren (Rhizoma alpiniae officinarum) tärkeimmät atiiviaineet ovat galangoli ja karvasresiini sekä diaryyliheptanoidi ja galangiini (flavonoidi). • Soijapapu-uute sisältää hyödyllisiä kasvisteroleja. Avokadouutteen aktiiviaineita ovat mm. kasvisterolit, karotenoidi- ja muut antioksidantit sekä omega-3 rasvahapot.
Inkivääri-galanganjuuriyhdiste ja GMO-vapaa avokado-soijauute nivelten ja lihasten hyvinvoinnille. Inkiväärikapselit ovat laktoosittomia, hiivattomia, makeuttamattomia ja gluteenittomia. Huomioitavaa: Ei suositella raskaana oleville. Annostus: 1 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Vaikuttavat aineet (1 kaps.): Avokadouutetta 200 mg Inkivääriuutetta 150 mg Soijauutetta 100 mg Galanganjuuriuutetta 15 mg Ainesosat: Soijaöljy, Liivate (kapselin kuori), Avokadouute, Inkivääriuute, Soijauute, Kosteudensäilyttäjä E 422 (kapselin kuori), Galanganjuuriuute, Emulgointiaine E 322 (soijalesitiini), Väri E 172 (kapselin kuori) Kosteudensäilyttäjää E 422 (kapselin kuori) Värejä E 141 ja E 171 (kapselin kuori)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.