Info

Tervetuloa Terveysmarkettiin! Työmottomme on alkuajoista lähtien ollut palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla sekä tarjota laaja valikoima laadukkaita hyvinvointituotteita.

Laadukkaat hyvinvointituotteet

Laadun takaamiseksi tarjoamme asiakkaillemme vain suomalaisten valmistajien ja maahantuojien luotettavia ja turvallisia tuotteita. Tuotevalikoimamme on valittu tarkasti tukemaan asiakkaidemme hyvinvointia kaikilla eri osa-alueilla. Huomaat varmasti, että useat tuotteet on valittu vuoden terveystuotteeksi, vuoden terveyskasviksi tai palkittu muulla alan palkinnolla. Palkintojen valintakriteereinä ovat mm. laatu, luotettavuus, tuotteen tieteellinen tausta sekä hyvät käyttäjäkokemukset.

Turvallista verkko-ostamista

Suhtaudumme vakavasti turvallisuuteen, luotettavuuteen ja yksityisyyden suojaamiseen. Kaikki yhteydet verkkokauppamme ja tietokoneesi välillä salataan pankkitasoista SSL-salausta käyttäen (https). Verkkokaupan palvelimen konesali täyttää Viestintäviraston vaatimukset 48B/2004 M, ”Erittäin tärkeät tilat”. Huolehdimme siis myös verkkoyhteytesi turvallisuudesta ja käytettävyydestä asioidessasi verkkokaupassamme.

 

Toimintakriteerimme takaavat laadukkaat palvelut asiakkaillemme – tässä muutama lyhyesti mainittuna:

» Tilausvahvistuksen lähetämme aina sähköpostina.

» Terveysmarketille on myönnetty Luotettavaa toimintaa -laatumerkki. Laatumerkin ovat laatineet Verkkoteollisuus Ry yhdessä Kuluttajaviraston ja Kuluttajariitalautakunnan kanssa.

» Kaikki tuotteemme säilytetään ja varastoidaan laissa (elintarvikelaki 10 §) määriteltyjen asetusten ja lakien mukaisesti.

 

Viihtyisiä ostohetkiä toivottaen,

– Terveysmarketin väki

 

 

Yhteystiedot

Amanita Oy/Terveysmarket

Salkolantie 25

31470 Somerniemi

Finland

Puh. 0400 533109

asiakaspalvelu@terveysmarket.fi

 

Y-tunnus: 0494225-7

ALV-tunnus: FI04942257